2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیکی میدونی تازه پسوندم دارن☺

یییس

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم زلیخا چروکیده

تو نه شبیه زن یعقوب اونکه بچه هارو انداخت جون هم😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
تو نه شبیه زن یعقوب اونکه بچه هارو انداخت جون هم😂😂😂😂

تو روحت

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نیکی من 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نیکی من 

میگم شما ک کارشناسی ارشد داری تا۴۰ وقت برای ازمون استخدامی داری.

شرکت میکنی ازمونارو؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
میگم شما ک کارشناسی ارشد داری تا۴۰ وقت برای ازمون استخدامی داری. شرکت میکنی ازمونارو؟

اره شرکت میکنم 

پارسال شرکت کردم روز امتحان الینا مریض بود نرفتم

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اره شرکت میکنم  پارسال شرکت کردم روز امتحان الینا مریض بود نرفتم

فکر کنم خردادقراره باز ازمون بزارن حواست باشه