2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124893 بازدید | 28510 پست
ولی من میدم  اتفاقا  منم از حموم اومده بودم ولی تو خیلی حمومی و تمیز بودی  من ...

نه تو خیلی خندیدی من کلا نا امید شدم😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
گفتم ک درجریان باشین😎😀

همه در جریان باشین 😎😎

نگاه چپ کنین بهم طرفتون ارغوانه😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی میگه🤣🤣😂😂😂😂

ندومبه   

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
متوجه نشدم😀

چیپس جذاب بوده نیکی🙄😐😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نه تو خیلی خندیدی من کلا نا امید شدم😂

😍😍😍 تو جون بودی تو چپ سینم‌ 

خیلی ام ماه بودی 

اصن تو ابر ماهیییییی  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😍😍😍 تو جون بودی تو چپ سینم‌  خیلی ام ماه بودی   اصن تو ابر ماهیییییی   &nbs ...

ارغوان نیکی بهت نظر داره هااا حواستو جم کن🙄😐😀😀

😍😍😍 تو جون بودی تو چپ سینم‌  خیلی ام ماه بودی   اصن تو ابر ماهیییییی   &nbs ...

خب چکارکنم از سفیدی زیاد بود😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چیپس جذاب بوده نیکی🙄😐😶

ن بابادمن سیب زمینی تنوری زغالی بیش نیستم  

خب چکارکنم از سفیدی زیاد بود😶

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋