2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
https://dl.musicsfarsi.com/music/mohsen_chavoshi/single320/Mohsen Chavoshi_Sale Bi Bahar(musicsfarsi. ...

عشقم تو سلیقه من نیست ولی به خاطر وجود گلت تا آخر گوش دادم بد نبی حرف دل رو میزند 😘❤😍🌹

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم الان میکشه😕😕 فقط باید بچه گونه بکشه نیکی تخصصی طراحی میکنه😀😀😀

دست دست نکنیا ب کسی نگاه نکنیا😘😘😘😘😘

وقتی نیستم خودتو تو دل کسی جا نکنیا😍😍😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عشقم تو سلیقه من نیست ولی به خاطر وجود گلت تا آخر گوش دادم بد نبی حرف دل رو میزند 😘❤😍🌹

عشقم😍😎😘😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
دست دست نکنیا ب کسی نگاه نکنیا😘😘😘😘😘 وقتی نیستم خودتو تو دل کسی جا نکنیا😍😍😘😘

https://uupload.ir/view/xmas_aval_akhar.mp3/

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سسلام دخترا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

وبازهم ...اصن جریان این تاپیک چیه؟روزهای خاصی میایین ؟؟

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
سسلام دخترا

سلام بهاری خوبی؟ خوش خبر باشی اجی

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😅😅سلام ناچ ما همیشه هستیم جانا...

ی چندتا دوستیم ک باهمیمم اینجام خونمونه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

سلاااام بگو ماشالله😶😕

ن همیشه هستیم، دوست داشتی شمام بیا در جریان باش😀😀

سلام بهاری خوبی؟ خوش خبر باشی اجی

فداتبشم خوش خبرم اینم ب نفعم بسته شد😅

فداتبشم خوش خبرم اینم ب نفعم بسته شد😅

بسلامتی عزیزم، تموم شد یعنی؟؟

😅😅سلام ناچ ما همیشه هستیم جانا... ی چندتا دوستیم ک باهمیمم اینجام خونمونه

آها خوش باشین عزیزم چ خوب ...چون خیلی وقتا این تاپیک هست موندم ک جریان چیه

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
سلاااام بگو ماشالله😶😕 ن همیشه هستیم، دوست داشتی شمام بیا در جریان باش😀😀

اون دفعه اومدم ماشالله هامو گفتم خواهر ولی بازم چشم میگم ماشاالله 😀میام زحمتتون میدم😉