2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124892 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@august1991     کجا بودی عزیز بهار🥰🥰🥰

عزیز منه هاا😐🙄😶

دیشب تا کی بیدار موندم، اومد با هم‌خوابیدیم 😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عزیز منه هاا😐🙄😶 دیشب تا کی بیدار موندم، اومد با هم‌خوابیدیم 😀😀😀

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
@august1991     کجا بودی عزیز بهار🥰🥰🥰

عزیز دلم اونقدر تو سایتم کلی کار عقب افتاده داشتم ک انجام نداده بود‌م😍😍😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

توروحت😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام عزیزم😍عکس چی

سلام جونم عکس گل ها رو‌دیدی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
عزیز دلم اونقدر تو سایتم کلی کار عقب افتاده داشتم ک انجام نداده بود‌م😍😍😘😘😘

ندا میدادی میومدیم کمک

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خب من با اجازتون میرم.میخاید عکس بازی کنید .جمعتون خلوت بشه.راحتترید🌹🌹🌹🌹موفق باشید عزیزان

عزیزم به یادت بودیم با رویا جون چقدر حلال زاده ای آمدی تاپیک بهار جان سعادت پیدا کردم ببینم شمارو 😘😘😘❤❤🌹🌹

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

باز شعر بگم  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام جونم عکس گل ها رو‌دیدی

خیلی خوشمان امد🤩🤩🤩

باز شعر بگم    

ایییییششش  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

باز شعر بگم    

نکن دختر میخوای ازحسودی بترکیم😂😂😂😂