2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124897 بازدید | 28510 پست
اصلا نمیتونم غمگین گوش بدم قلبم میگیره 

منم ، من اصن گوش نمیدم ک 😂 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عع نازی اینطوری نگو،تو رو همه دوس دارن⁦❤️⁩⁦❤️⁩💋

فدای تو بشم تو عشقمی نفسمی خواهرمی پاره تنمی 💋💋نه بیا بریم اون ور آذین آهنگ بندری بزاریم آذین باهش برقصه 🤭🤭🤭😅😅😅

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو بشم تو عشقمی نفسمی خواهرمی پاره تنمی 💋💋نه بیا بریم اون ور آذین آهنگ بندری بزاریم آذین باهش ...

😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بله میدونستم همزادم بیا بغلم ❤

ژووووون اومدم😄😄😄😂

بدو 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

تو ک ندو ، دستاتو باز کن میپرم بغلت😂😂😂

وای نه من یکبار هم گوش بدم باید برم بخش ای سیو 

اهنگش به اخلاقیاتم میخوره😊😊😊

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
تو ک ندو ، دستاتو باز کن میپرم بغلت😂😂😂

ساری نه دویدم برم اون تاپیک بپری بیای بغلم دختر چقدر بهت گفتم اغفال نشو نرو ارز دیجتال بیا ببرمت اون تاپیک پولدارت کنم 🤭🤭😅😅😅

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
اهنگش به اخلاقیاتم میخوره😊😊😊

اون اهنگ بود اخه😐🙄 سلیقه اتون تو حلقم😐😐😐🙄

ساری نه دویدم برم اون تاپیک بپری بیای بغلم دختر چقدر بهت گفتم اغفال نشو نرو ارز دیجتال بیا ببر ...

خب اونم تجربه اس، دوست داشتم یکم اطلاعات داشته باشم

نازی من میام دوباره یکم دیگه، ب بچه ها صبحانه بدم👍⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اون اهنگ بود اخه😐🙄 سلیقه اتون تو حلقم😐😐😐🙄

بخدا دوست داشتم..☹☹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خوش باشی گورای روح روانت 😀شرمنده من وسارینا آذین نمی تونیم با شما به تفاهم برسیم 😅

فقط طلاق😂😂😂😂

بخدا دوست داشتم..☹☹

خااا😐 ب سلیقه هم توهین نکنیم😂