2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
شاید اصلا نشون نده.اگر نشون بده بستگی ب لِوِلی ک میده ممکننه ۵تا ۱۰روز طول بکشه حالا بحث دوم اینکه ...

خب تا چن روز بمونم؟؟؟ نه نگرفتم تا حالا

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تا چن روز بمونم؟؟؟ نه نگرفتم تا حالا

چندروز بمون علائمت شروع شد کروناس،ممکنه علائمم نده.بنابراحتیاط دوهفته خونه باش...

بااین وجود شوهرتو بچه هاتم درگیر میشن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چندروز بمون علائمت شروع شد کروناس،ممکنه علائمم نده.بنابراحتیاط دوهفته خونه باش... بااین وجود شوهرتو ...

خب شوهرمم بود باهامون، البته بیرون بودیم هاا، خواهرشوهرمم  ماسک داشت هیچ علایمی هم نداشت

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خب شوهرمم بود باهامون، البته بیرون بودیم هاا، اونم ماسک داشت هیچ علایمی هم نداشت

هر احتمالی وجود داره.مراقب باشین چندروز

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بله شاید.ولی در کل امضاتون باعث جلب توجه شده بود پرسیدم. وگرنه ب من ارتباطی نداره ک شما چکارمیکنید ...

برداشتم که جلب توجه نشه. اختیار دارین ارغوان خانوم

خواهش میکنم بالاخره یه صحبت‌هایی ممکنه پیش بیاد که گفتنش بهتر نگفتنشه

❤️#
برداشتم که جلب توجه نشه. اختیار دارین ارغوان خانوم خواهش میکنم بالاخره یه صحبت‌هایی ممکنه پیش بیا ...

خواهش میکنم

هر احتمالی وجود داره.مراقب باشین چندروز

واکسن زدین ارغوان؟؟

واکسن زدین ارغوان؟؟

کادر درمان شروع کردن زدن.راستش من نزدم ولی علیرضازده.هم آسترازنکا هم اسپوتنیک.یسری اونو زدن یسری اینو

پرسنل یکسری زدن دوروز درد وتب داشتن خوب شدن‌حالا ده روز دیگه باید بزنن دوز دوم رو

کادر درمان شروع کردن زدن.راستش من نزدم ولی علیرضازده.هم آسترازنکا هم اسپوتنیک.یسری اونو زدن یسری این ...

من خودم نخواستم بزنم.

کادر درمان شروع کردن زدن.راستش من نزدم ولی علیرضازده.هم آسترازنکا هم اسپوتنیک.یسری اونو زدن یسری این ...

بنظرت تاثیر داره ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

من خودم نخواستم بزنم.

چرا؟؟؟ میگن عوارض زیاد دارع درستن؟؟

چرا؟؟؟ میگن عوارض زیاد دارع درستن؟؟

نه  علیرضا ک زد مشکل نداره بمنم خیلی گفت خیلی هم ناراحت شد نزدم.دوست نداشتم بزنم...