2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
تو روحش

اره واقعا😔😔😔

تو دوران جاهلیت گیر کرده

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره واقعا😔😔😔 تو دوران جاهلیت گیر کرده

خاک‌ تو مخشون همشون لنگه همن

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥰🥰🥰🥰🥰

چون تو شخصی ترین حریممی😍😍😍

افراطی ترین عقیدمی😍😍😘😘😘😘

بخشی از اهنگ تقدیم بتو

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خاک‌ تو مخشون همشون لنگه همن

خودخواه 

حسود

خودرای

بدبین.

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
چون تو شخصی ترین حریممی😍😍😍 افراطی ترین عقیدمی😍😍😘😘😘😘 بخشی از اهنگ تقدیم بتو

سپاس بانوی مهربون⚘⚘⚘⚘⚘

تقصیر نداره جامعه خراب شده

کم دفاع کن از گودزیلاها

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
تقصیر نداره جامعه خراب شده

جامعه خراب شده بلانسبت ماکه خراب نیستیم.

بچه ام نیستیم که از وات ساپ وتل محروم بشیم

سپاس بانوی مهربون⚘⚘⚘⚘⚘

اینا چیه بهار؟؟؟ سوزنه میزنی😂😂🤔🤔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نخیر

خب پیدا میشه آدمیزاد هم

جامعه خراب شده بلانسبت ماکه خراب نیستیم. بچه ام نیستیم که از وات ساپ وتل محروم بشیم

خب بتو اطمینان داره.ب بقیه اعتماد ندااره

اینجوری هم میتونی بهش نگاه کنی،کمتر عذاب بکشی🙂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

حکایت من حکایت امضاته اگه تالبه ی گناه برم بازبرمیگردم تو چالش نمیفتم چون ادم متعهدی هستم و وفادار

حکایت من حکایت امضاته اگه تالبه ی گناه برم بازبرمیگردم تو چالش نمیفتم چون ادم متعهدی هستم و وفادار

عزیزم😍😍😍صددرصد