2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124898 بازدید | 28510 پست
مامانت که عالیه  باباتو ندیدم

چرا پاک کردی بهار😐🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اهان       پس نیکی راحت باش😁😁😁

😂😂😂 خا 

بریم  تو کار قاری تتلو 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نیکی بپرس دیگه😂

باباش داف تر از مامانشه😂😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
چرا پاک کردی بهار😐🙄

آخه خودش پاک کرد منم حس کردم باید پاک کنم😁😁😁

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😂😂😂😂😂ینی خاااک😁😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂

من برم فعلا.بای

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بای

ببخش کلاس مجازی پسرم شروع شده.

ولی زود میام

ببخش کلاس مجازی پسرم شروع شده. ولی زود میام

باشه عشقم برو 

موفق باشی امیدوارم خوب یاد بگیری درس جدید رو برای مشق نوشتن😜😜😜😜😁😁😁😁😁😁

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
سلام  برو بچ  احوال  ماشالله چه خبره

سلام اذین جان،احوال شما؟ نازگلی کجاست کم پیداست

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام اذین جان،احوال شما؟ نازگلی کجاست کم پیداست

سلام ساری جان 

نمیدونم گفت میره خونه باغ 

ازش خبری نشده 

خیلی مشکوک میزنه

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
سلام  برو بچ  احوال  ماشالله چه خبره

سلام بانو