2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124906 بازدید | 28510 پست

خدایا خودت این خل وچل هارو شفا بده

آمین🤲

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خدایا خودت این خل وچل هارو شفا بده آمین🤲

آمین😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمین😂😂😂

والاه.

من برم فعلا بای

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ای بابا. خا ساعت یک بخوابونش انقدرخسته شه تافردا ظهربخوابه😄😄

اینجا رو ببین https://uupload.ir/files/d9md_img_20210423_230120.jpg

این بچه چند ساعته خوابش میاد ولی از بس بازیگوشه نمیخواد بخوابه مادرا چی میکشن خدا حفظشون کنه 😁

❤️#
اینجا رو ببین https://uupload.ir/files/d9md_img_20210423_230120.jpg این بچه چند ساعته خوابش میاد ...

خداحفظش کنه واستون

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چشم هاشو چسب ۱۲۳ بزن😁😁😁

چقد انلاین 😶😐

بفرمایید چایی در خدمت باشیم 😶😐

من فقط فرش دیدم😶😶

همون عکس فرش بود😄😄

چقد انلاین 😶😐 بفرمایید چایی در خدمت باشیم 😶😐

من زهرمار بخورم بهتر تا چای تو😐

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چقد انلاین 😶😐 بفرمایید چایی در خدمت باشیم 😶😐

اسم هاشونم عجیب غریبه😂😂😂😂

من زهرمار بخورم بهتر تا چای تو😐

😂😂😂قهوه بدم یا نسکافه 

اسم هاشونم عجیب غریبه😂😂😂😂

همون😂😂🤔

😂😂😂قهوه بدم یا نسکافه 

زهرمارررر😐😐😐😐

داری بدع

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
همون😂😂🤔

کمپوت خیار

شموس مومول😂😂😂