2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124905 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂 ریخت بابا   رفتم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بدو تا گند نزدی تاپیک بهار😐✋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عمرا پیشت که هیچ بعلت هم بشینه  دیگه فایده نداره

نکش دخترم نکش😍😘

میرم دیکه نمیاما.واتس اپم جواب نمیدم😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکش دخترم نکش😍😘 میرم دیکه نمیاما.واتس اپم جواب نمیدم😶

عیب نداره بزار بکشه⁦☹️⁩🥺🥺 تو‌خودتو ناراحت نکن فقط😟😟😥

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ارغوان اگ بدونی چقد جات خالی بود🥰💋💋💋

اصن خیلی بد بود🥺🥺🥺😐

ارغوان اگ بدونی چقد جات خالی بود🥰💋💋💋 اصن خیلی بد بود🥺🥺🥺😐

الهی من فدات شم،خببببببب😘😘😘😘😘😘😘شب میام منکه صبح گفتم تو خصوصی بهت.اگه فول شارژ بودم میام.بهشون میگفتی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
الهی من فدات شم،خببببببب😘😘😘😘😘😘😘شب میام منکه صبح گفتم تو خصوصی بهت.اگه فول شارژ بودم میام.بهشو ...

نشی الهی💋🥰🥰گفتم ک شارژر هاتو جا گذاشتی، ولی فک نمیکردم اینقد طولانی شه 🥺 حواستو جم کن ایندفعه، شارژر جا نزاری😐 

نشی الهی💋🥰🥰گفتم ک شارژر هاتو جا گذاشتی، ولی فک نمیکردم اینقد طولانی شه 🥺 حواستو جم کن ایندفعه، ش ...

اونجام شده خونه دوم ما

همه چی مون اونجاست

نشی الهی💋🥰🥰گفتم ک شارژر هاتو جا گذاشتی، ولی فک نمیکردم اینقد طولانی شه 🥺 حواستو جم کن ایندفعه، ش ...

خلاصه وضعیت برام تو شخصی بزار🙂😀😍

اونجام شده خونه دوم ما همه چی مون اونجاست

دیدی گفتم مامان مایی😅😀 از صب هممون داشتیم بهونه میگرفتیم 😅😂بهشت زیر پای ارغوان اس🤗🤗

اونجام شده خونه دوم ما همه چی مون اونجاست

سلاااااااااااااااااااااااااااام ارغوان جووووووووووووووووون

چطوری عشقم😍😍😍😍

بیشعورکجابودی دلمون برات تنگ شد  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
دیدی گفتم مامان مایی😅😀 از صب هممون داشتیم بهونه میگرفتیم 😅😂بهشت زیر پای ارغوان اس🤗🤗

😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلاااااااااااااااااااااااااااام ارغوان جووووووووووووووووون چطوری عشقم😍😍😍😍 بیشعورکجابودی دلمون ...

عزیزززززززززززدلمممممممم😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘معذرت معذرت

ببخشید

نمیشه واسم داره میریزه😂

🤲بریز راحت شی😂😂😂