2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

من امروز یه ذره اندازه یه خط مشق پسرمو نوشتم خانم فهمید☹☹☹☹☹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من امروز یه ذره اندازه یه خط مشق پسرمو نوشتم خانم فهمید☹☹☹☹☹

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه بی تو میگذره🙂

قربونت عزیز شما لطف داری۰😍😍😍

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انقدرام بدخط نوشتم ولی فهمید فوری وویس فرستاد خانم فلانی اجازه بده پسرت خودش تکالیفشو انجام بده😂😂😂😂

انقدرام بدخط نوشتم ولی فهمید فوری وویس فرستاد خانم فلانی اجازه بده پسرت خودش تکالیفشو انجام بده😂😂 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای چه ترسی کردی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اوشون چرا تقریبا متاهله؟🤔

همونو بگو وقت نمیکنم ازش بپرسم.

تقریبا متاهل دیگه چه مدلشه😂😂😂😂

یعنی جعبه شیرینی ودسته گل خریده فقط مونده کفشاشو دربیاره بره تو خواستگاری😂😂😂😂😂

همونو بگو وقت نمیکنم ازش بپرسم. تقریبا متاهل دیگه چه مدلشه😂😂😂😂 یعنی جعبه شیرینی ودسته گل خریده ...

شاید بخاطر کرونا نصفه مونده😀

شاید بخاطر کرونا نصفه مونده😀

بلکم🤭🤭😂😂😂😂

با اجازه من برم لالا😴😴🥱🥱🥱

سلام خوبین بهار خانوم؟  والا منم انگار الان شدم معلم خصوصی خواهر زاده هام این معلما چی میکش ...

سلام تشکر.

من خوبم توخوبی؟

شمادیگه جرا😄😄😄

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز