2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
🥺🥺🥺😣😣😣باچه😣😣😔😔 خدافز🥺🥺🥺

😂😂😂

اودافز برو دومشو 👅👅👅

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
ععع جوونم  خو من نمیگیرم روزه‌ 🤭🤭🤭 گفتم توام لنگه من  واقعا روزه میگیری ؟  ول ک ...

مسخره😀😀😀😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😂😂😂 اودافز برو دومشو 👅👅👅

😂😂😂مگه با تو‌بودم🙄😐 با ارغوان جونم بودم، بهم گفت نیای شخصیم، افسردگی میگیرم😌😌😌دلت بسوووزه😝😝

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
تف‌ تو روت😂😂 تووکه گفتی رو من کراش زدی  چند تا چند تا هوس باز

ن دیگه ارغوان فابریک بود 😂😂😂 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
تو نیای ک من افسرده میشم😍😍😍😍عادت کردم هروز صبح ببینمت😘 تو فکرت بودما بخدا،ولی چون سابقه چت پاک ...

بیا بغلم ببینم🤗🤗🤗

ب نییکی خله محل نده😐🙄 میخوای اصن لغو دوستی بزن تامام😂😂😂

بیا بغلم ببینم🤗🤗🤗 ب نییکی خله محل نده😐🙄 میخوای اصن لغو دوستی بزن تامام😂😂😂

نه مگه من مثل بعضیام باهمه دوست باش😂

😍😘😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

[QUOTE=186838585]😂😂😂مگه با تو‌بودم🙄😐 با ارغوان جونم بودم، بهم گفت نیای شخصیم، افسردگی میگیرم😌😌😌دلت بسوووزه😝 ...[/QUOTE

والا😍

ول کن😂😂😂😂😂

خااا😐😶

میخوای اونور بوگو🙄من گیرنده ام ضعیفه ارغوان، مستقیمم بهم بگن حالیم نمیشه، چه برسه ب دو پهلو😂😂😂😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز