2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر مریض زیاد هست🙂

🙁🙁🙁🙁

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام شب بخیر دوستان. نیکی جان من بدون حوله بکش😈😈😂😂😂😂🩱🩱

سلام به روی ماهت من دختر خوبی بودم الان آمدم یک وقت منو دعوا نکنی مهربون 🤩اه راستی عکسی که از خودت دادی بیا ابروهاتو مرتب کنم 😊

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
😂😂😂😂😂اگ چیه دعواش کنم

هوووووم ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩همشون رو دعوا کن ⁦☹️⁩⁦☹️⁩دارن اذَتم میکنن🥺🥺🥺🥺

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
نه فکر مریض زیاد هست🙂

تو به روز شده هاهستیم 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

وای خدا قیافتواونجوری نکن 😄😄😄😄

باشه بابا باچادر نقاشیش کن روبندم براش بزارنیکی

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

ازبس از صبح ابنبات و لواشک خوردی نمیشه نگات کرد.بیا بریم دست و روت بشورم😐😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

الهی عزیزم تو دختر قوی وپر انرژی بودی نبینم غمتو 🤩💋

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
ها من به قربون استاد ت گ م بشم یکیش رویای زندگی به لاتین یکی هم گلنوش1397

فک کنم جفتشون تگ‌نشن 

@royayezendegi

@گلنوش۱۳۹۷

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ازبس از صبح ابنبات و لواشک خوردی نمیشه نگات کرد.بیا بریم دست و روت بشورم😐😀

بریم 🤗🤗🤗🤗 ب اینا محل نده 💋⁦❤️⁩

درد حالا که اینجوریه تتلو هم کنارت میکشم تو حموم داره لیف میکشه تو رو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پاک کن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز