2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
ها قربون مرامت گل نوش رو که ت گ نکردیم رویا جون شرمندم کرده آمده رفته 

رویا ک الان شخصیم بود....بابا اینا دوستای خوب مان.

بهار اون خانم رو گفت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میکشمت نیکی 😂😂😂

😂😂😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
میکشمت نیکی 😂😂😂

سارینا جون خودم پیام تو الان دیدم تو PC دختر میگم امشب شارژی کم نمیاری 😅😅😅😅🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
پسندیدی منه جدید رو

اوووف سیندرلا منی😍😍😍😍

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سارینا جون خودم پیام تو الان دیدم تو PC دختر میگم امشب شارژی کم نمیاری 😅😅😅😅🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂😂من همیشه شارژم 👍

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
رویا ک الان شخصیم بود....بابا اینا دوستای خوب مان. بهار اون خانم رو گفت

هاهاها قربون مرامت بس بگو استاد ت گ مون سارینا ت گ کنه بیاد 🤩

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
بهااار چرا حرف نمیزنی🙄😶

سلام شب بخیر دوستان.

نیکی جان من بدون حوله بکش😈😈😂😂😂😂🩱🩱

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بخاطر من باهاش راه بیا.حرفم ک زمین نمیفته🙂😎

ااااا نگو دیگه  میخوام طرح پاسور باازا‌ بکشمش 

جون نیکی حداقل نیم تنه بزارم براش😂😂😂 

سلام شب بخیر دوستان. نیکی جان من بدون حوله بکش😈😈😂😂😂😂🩱🩱

میخوای هم حرف نزن 😐🙄😶

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
سلام شب بخیر دوستان. نیکی جان من بدون حوله بکش😈😈😂😂😂😂🩱🩱

😂😂😂😂😂😂 اره تازه میخوام دولا‌ در حال سنگ پا کشیدن‌ بکشمش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ااااا نگو دیگه  میخوام طرح پاسور باازا‌ بکشمش  جون نیکی حداقل نیم تنه بزارم براش😂😂😂&nb ...

نه فکر مریض زیاد هست🙂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز