2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
من عادت دارم با لباس حموم میکنم هااا🤦🤦🤦🤦

فردا بهت میگم😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😁😁

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم خیلی شکیل بهت میا واسه دوستان تعریف کنم خاطرات رقص رو 🤭🤭🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

ممنون عزیزم اوکی هست این یکی 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
@august1991     ارغوان، این تهدیدم کرد 🙄🙄🙄😐

کوفته 

میخوام طراحی‌ کنم ازت بیشعور 

@august1991     ارغوان، این تهدیدم کرد 🙄🙄🙄😐

میبرمت  زمان آدم  و حوا با برگ😂😂😂 ولی من برگ بلد نیستم بکشم 

گفته باشم🤣🤣🤣

میبرمت  زمان آدم  و حوا با برگ😂😂😂 ولی من برگ بلد نیستم بکشم  گفته باشم🤣🤣🤣

درد بی درمون😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️