2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
ممنون عزیزم  البته ببخش با دوستان مزاح کردیم سوتفاهم پیش نیاد

خواهش عزیزم اختیار داری بسی لذت بردیم از هنر نمای شما 💞چه سو تفاهمی !!!!

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
میام از پس انداز کردنم میگم همتون زخمی میشینا😏

تورو خدااا 🤕زود بیااااا سمیه جان چشم انتظار شما و دوستان عزیز هستیم به قول رویا جون باباااااا نترسید هیچ کی نمیره حسابهاتون حک کنه 😁دنیای مجازی 😅😅😅

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواهش عزیزم اختیار داری بسی لذت بردیم از هنر نمای شما 💞چه سو تفاهمی !!!!

😊😊💖💖💖💖

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

@ssarinaa کم پیدا شدی 😀😀 نپلاس‌ شدی  بیا بالا شیطون ‌ کاریت ندارم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

ساری در به در ریز ریز میلایکی ‌ بپاش بالا😂

😘😍💞💕❤💜🧡💛💚💙💋💋

❤❤🌹🌹🌹

سلاااام چطورین عشقای بهاااار

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
میخوام بگم کلاس ارز دیجیتال بزارن.من بشم مبصر اسمتو تو بدها نمیدم😂😂 تو بیا پیش من بشین خوراکی زی ...

نارنجی سارینا 😅😅کپل نازی 😅😅رو یادت نره هااااا😅😅

سلام بهار جون خوبی 

سلام فداتبشم خوبی گل 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

اینجا چه خبره؟جریان چییه؟منم میتوم بیام؟😁🤔

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اینجا چه خبره؟جریان چییه؟منم میتوم بیام؟😁🤔

بیا عزیزم😍😍من بهارم اینجا تایپک بهارجون دوستمون بیا توام جزماشو😁