2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
باید برامون دوره فرزندپروری ب روش نوین بزاره😐

😂😂😂😂😂😂😂😂درد 

بد کردم بچه رو نگذاشتم گریه کنه قانعش کردم 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
نوش جونت ، خوب کردی

😍😍😍

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قانع شد 😂😂

اره به خدا😂😂😂🤣🤣🤣🤣 گفتم  نصفش رو باد کردن بیشرف ها🤣🤣🤣

گفت خب باشه

منم فرار کردم از جلو چشم هاش داشتم میترکیدممم😅😅😅

نشد اون پستت رو ریپ بزنم اقا نازگل تپل بامزه اس، خیلی هم نرمه😂 بشینه ک من جا نمیشم 😂😂😂

ای تو روحت سارینا حیف که نمیشه اینجا برات ریپ بزنم😀😀دارم برات حسابیییییییییییییییییییییییییییییی

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
اره به خدا😂😂😂🤣🤣🤣🤣 گفتم  نصفش رو باد کردن بیشرف ها🤣🤣🤣 گفت خب باشه منم فرار کردم از ج ...

بچم😐تصورش کردم چه مظلوم قانع شده😐😐😐 تو روحت نیکی😶😶

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بچم😐تصورش کردم چه مظلوم قانع شده😐😐😐 تو روحت نیکی😶😶

😂😂😂 اره بچم

دلم سوخت😂😂😂

ای تو روحت سارینا حیف که نمیشه اینجا برات ریپ بزنم😀😀دارم برات حسابیییییییییییییییییییییییییییییی

راحت باش عزیزم، هر چه میخواد دل تنگت بگو😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ساری هیچ‌وقت کهنه نمیشه😂😂😂

بله بله موندم چرا تاحالا پرس نشده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
بله بله موندم چرا تاحالا پرس نشده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤭🤭🤭🤭😂

دلم نمیخواد اخطار بگیرم کاربریم رو دوست دارم 🤫🤫🤭🤭

از کی اخطار بگیری؟ نی نی یار دوست منه 🤗🤗🤗

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز