2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
ن دیگه نیکی ، بهار ک گذاشت دیدی، نیکی گفت میرم یکی دیگه ازت بکشم تو‌حموم مستر😂😂

😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂 بهار عکس گذاشته بود؟

بخدا من نمیدونم اینا منو گرفتن خودش بود نبود یک عکس دیدم شما رو دیدم سارینا جون نیکی جون و مادی جون و..‌‌...هم دیدم ولی بهار جون اولین بارم بود خودش بود ؟بانو مهربونم 

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من چکار کنم از دستتون 🤔🤔اعلانات من 85تا نه میدونم کی ریپ زده کی لایک کرده کی ت گ کرده 😫😫ها ...

غر نزن ما ازتو بدتریم.من ک اصلا نمیدونم ازکجا بخونم😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بخدا من نمیدونم اینا منو گرفتن خودش بود نبود یک عکس دیدم شما رو دیدم سارینا جون نیکی جون و مادی جون ...

کدوم عکس؟

من ک سفید برفی بودم😀

بزار ولی کیه گوش بده 😂

راست میگی هیچ کی ازم حساب نمیبره 😁😁😅😅برم بپرسم راز موفقیتش چی بوده از استاد همه ازش حساب میبردن 😅😅😅

اخه نازگل دیدتش😀

اهان الان گرفتم چی میگی😂😂😂بزار اومد بگم برا تو هم بزاره، مدیونی فک کنی نتی بود😂😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
اهان الان گرفتم چی میگی😂😂😂بزار اومد بگم برا تو هم بزاره، مدیونی فک کنی نتی بود😂😂😂😂

عکس کی بود

منم بودم؟😀اهان هانده ارچل؟

باباااا کجا بس چرا من چیزی ندیدم فقط یک عکس دیدم بهار گفت این منم شما ندیدی!!!

نه سرکارت گذاشته😂

غر نزن ما ازتو بدتریم.من ک اصلا نمیدونم ازکجا بخونم😐

من ظهر ک نیکی بود ۵۰تا ۵۰تا برام اعلان میومد 😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
باباااا کجا بس چرا من چیزی ندیدم فقط یک عکس دیدم بهار گفت این منم شما ندیدی!!!

همش نقاشی بود

جان خودم نتی بود چون تو پروفایل یکی دیدم 😫

عکس کی بود منم بودم؟😀اهان هانده ارچل؟

همون خوشگله ، ک من گفتم منم، تو گفتی ن ازش خوشگل تری ، اون😂😂

جان خودم نتی بود چون تو پروفایل یکی دیدم 😫

اهان اون بازیگر ترکیه ایه

احه ساده کی تو تاپیک ۴۰۰صفحه ای عکس خودشو میزاره.ولی بهار ازون عکس قشنگتره😍

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز