2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
سندم میدم😎

وای وای من اینهمه خوشبختی محاله 💃💃🕺🕺فقط یک چیز سلطان بانو من خوشم نمیا از ت ک خوری بزار با همه دوستان عزیز یکجا باشیم این بهتره ❤

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار جون میگم من همه رو دیدم جز شما ولی من ندیده میگم خیلی تو دل برو و جذابی ❤

کجا منو دیدی😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
وای وای من اینهمه خوشبختی محاله 💃💃🕺🕺فقط یک چیز سلطان بانو من خوشم نمیا از ت ک خوری بزار با همه د ...

باشه دیگه اینجوری میخوای  باشه.هرچی تو بگی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
@august1991     @ssarinaa     بیایید عزیزانم کشیدمتون😀😀😀ارعوان ت ...

نیکی حیف اینهمه استعداد😍😍😍😍

نیکی حیف اینهمه استعداد😍😍😍😍

هنوز رفته منو‌ تو حموم بکشه، خدا بخیر بگذرونه😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

الان من چکار کنم از دستتون 🤔🤔اعلانات من 85تا نه میدونم کی ریپ زده کی لایک کرده کی ت گ کرده 😫😫ها گرفتم باید مثل استاد بورسی اختا که تو امضاش میزد لایک نکنید بزارم 😊😊

بهار جان من میدونی چرا میگم خودت بودی !!!بزار یک واقعیت رو برات بگم هر بار میخواستم بیام تاپیکت خیلی ...

ن بابا ، بهار فقط هارت و پورت داره 😂😂 خیلی عشقه اتفاقا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
الان من چکار کنم از دستتون 🤔🤔اعلانات من 85تا نه میدونم کی ریپ زده کی لایک کرده کی ت گ کرده 😫😫ها ...

بزار ولی کیه گوش بده 😂

هنوز رفته منو‌ تو حموم بکشه، خدا بخیر بگذرونه😂😂😂

😂😂😂😂😂

بهار عکس گذاشته بود؟

😂😂😂😂😂 بهار عکس گذاشته بود؟

ن دیگه نیکی ، بهار ک گذاشت دیدی، نیکی گفت میرم یکی دیگه ازت بکشم تو‌حموم مستر😂😂

ن بابا ، بهار فقط هارت و پورت داره 😂😂 خیلی عشقه اتفاقا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😂

بابا کی بود میگفت مثل رونی  نون خ الان دیدم ترسم ریخت ❤

ن دیگه نیکی ، بهار ک گذاشت دیدی، نیکی گفت میرم یکی دیگه ازت بکشم تو‌حموم مستر😂😂

اخه نازگل دیدتش😀

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز