2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
شلوغ کنن  دهنشون رو چسب یک دو سه میزنم ،  البته آرام رو سرم جا داره

😂😂😂😂فدای تو بشم

ارام ک دیدیش صدا ازسنگ بیاد از ارام نمیاد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خخخخ واای عین توله ی جاری من مال تو دیگه خیلی کار بدی کرده روتختی من سفید نو منم خیلی گرون گرفتمش ت ...

نه بابا سفید خیلی سخته نگهداریش...اره منم چیزی نگفتم

گفتم مهمانن زشته...ولی مامان علیرضا اونقدر ناراحت شد میخواست گریه کنه😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوغ کنن  دهنشون رو چسب یک دو سه میزنم ،  البته آرام رو سرم جا داره

🙄🙄😶😶🤔🤔

جرات داری ب بچه های بهار ، نگاه چب کنی🤭🤭🤭😬

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
اونکارو انجام دادی که من نتونستم؟

نه ارغوان هنوز نه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
@love__crime   جییییغغ 😍😍😍😍😍😍😍😍نیکی جونم واااااای ک چقد جااات خالی بود ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤ ...

سلام عزیز دلم 

البته تو دیگه زنم شدی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام عزیز دلم  البته تو دیگه زنم شدی

ایییی خاااک 🙈🙈 گفتم ک تا عقد نکردیم حق نداری ....😂😂😂😂✋

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
سلام عزیزم ،  پشت نیکی شر میگید

سلام حاجیه خانم نماز روزت قبول حق😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉