2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
اخه از اونروز همش شرط میزاره، یا میگه دوستات بغل بگیرن نوبتی😶یا میگه اصن نمیام 😕 الانم ک رشوه میخو ...

عجب😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
اوه خواهر نه کاری نداره به خاطرر الینا گیر میده وگرنه اونم نگه میداره  اگه دیدم اذیت میکنه اره ...

قانع کجا بود خواهر😂😂😂😂 بهار عصبانی بشه خون جلو چشاشو میگیره 😂😂😂😂

یعنی بهاااااار عاشقتم 🤭🤭🤭🤭🥰🥰💋

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانع کجا بود خواهر😂😂😂😂 بهار عصبانی بشه خون جلو چشاشو میگیره 😂😂😂😂 یعنی بهاااااار عاشقت ...

کاش بیدار بشه😀😀😀😀😍😍😍😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
قانع کجا بود خواهر😂😂😂😂 بهار عصبانی بشه خون جلو چشاشو میگیره 😂😂😂😂 یعنی بهاااااار عاشقت ...

نیکی هم خوبه ها اینجور مواقع😐😀😀

نمیزنه بابا🤣😂😂😂😂😂😂 طرف در میره.ویلا رم تحویل میده میره😀😀😀

اوه اوه 

فکر کن مادر شوهر بدو بارکد بدو 

خخخخخخخخخخخ

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اخه از اونروز همش شرط میزاره، یا میگه دوستات بغل بگیرن نوبتی😶یا میگه اصن نمیام 😕 الانم ک رشوه میخو ...

شرمنده خواهر 

خودم باهاش صحبت میکنم راه بیاد 

نیکی هم خوبه ها اینجور مواقع😐😀😀

نیکی نه، فقط زبونش برا ما درازه 😂😂 بچه های جاریش اومده بودن خونشون یادت نیست؟؟؟ گند زده بودن ب زندگیش، غرشو ب ما میزد نیکی🙄😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
نیکی نه، فقط زبونش برا ما درازه 😂😂 بچه های جاریش اومده بودن خونشون یادت نیست؟؟؟ گند زده بودن ب زند ...

اره غر غروئه😐😀😀😀

الکی میگه اون پشتا نیشگون میگیره.اخم کنه بچه ها خیس کردن

اره غر غروئه😐😀😀😀 الکی میگه اون پشتا نیشگون میگیره.اخم کنه بچه ها خیس کردن

عوضی دلم براش تنگ شد🥰🥰🥰

والا دیدمش هیچ حوصله بچه مچه نداره من ک میترسم اخرم بیفته گردن خودم😀😀😀

ای جان نترس خواهر خودم هستم نمی زارم ادیت بشی خودم یه دوره با بچه ها کار کردم از پسشون میام فقط همش نندازید گردن من 

من میخوام هم بگردم برویم ایستخر شینا کنیم