2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
هم با لهجه صحبت میکنم هم بی لهجه 😄

لهجه یزدی واصفهان قشنگه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی لهجه یزدی الان با قدیم خیلی فرق میکنه غلظت‌ش خیلی کمتر شده اون چیزی هم که توی تلویزیون نشون ...

الان همه فرهنگ ها از اصالتشون افتادن غرب زده شدن😔

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

[QUOTE=185986543]آره منم لهجم خیلی غلیظ نیس😄 بهار خانوم من 5 صبح باید سر کار باشم برم بخوابم  شبتون بخیر ..[/QUOT

منم موروم بخوابوم.

شب بخیر

بچه ها من رفتم تاپیک سیاسی اگه ترکیدم حلال کنین😂😂😂

بچه هامونو دیگه دوتا من دارم، دوتا بهار ، یکی هم ارغوان😐 نگهدارین ما بریم دور دور😐🤦🤦

فقط خودتون 

🥺🥺🥺🥺 پس من چی 

منو یادتون رفت 

بی معرفتا

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
فقط خودتون  🥺🥺🥺🥺 پس من چی  منو یادتون رفت  بی معرفتا

سلام شب بخیر .

شرمنده وقتی که ماحرکت کردیم شماپیش آقاییتون بودین جاموندین.

صدات کردیم نشنیدی😄😄😄😄

سلام شب بخیر . شرمنده وقتی که ماحرکت کردیم شماپیش آقاییتون بودین جاموندین. صدات کردیم نشنیدی😄😄😄 ...

سلام نیمه شب شما هم بخیر

اما منو کسی صدا نکرد اگه صدا کرده بودید میومدم اصلا منو یادتون بود 

باشه منم قهر میکنم تنهایی میرم 

تنهایی بهتره 

حداقل منتظرت نمی زارن   

فقط خودتون  🥺🥺🥺🥺 پس من چی  منو یادتون رفت  بی معرفتا

سلام عشقم 😀😀😀😀😀😀بابا پایه نیستی ک

یا بهانه شوهر اوردی یا بچه اخرم گفتی نمیام

مسئولیتم ک قبول نکردی خریدم افتاد پای من😂😂😂😂

پایه باش چندروزه فقط

حالا من عقب میندازم تا ویلای بارکد اماده بشه‌.بعد ماه رمضون بریم اینم بخاطر تو عزیزم😀😀😀

تازه بارکد هم پایه بچه نگه داشتن نبود بهم گفت بپیچون بگو ماشینم پنچره نرید😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
سلام عشقم 😀😀😀😀😀😀بابا پایه نیستی ک یا بهانه شوهر اوردی یا بچه اخرم گفتی نمیام مسئولیتم ک قبول ...

سلام عزیزم 

کجا من پایه نبودم شوهره که قرار شد نیاد من پیچوندم الینا هم که پایه است واسه بیرون رفتن دوچرخه اشو بیاری با اون بازی میکنه کاری با من نداره یا اهنگ میزاریم می رقصه برامون   

خوب من فقط گفتم خرید نمیکنم اخه ماشاالله همه مخصوصا نازگل خرید زیاد داشت من تک و تنها برم خرید اونم با سفارشاتی که همه میدن ومخصوصا نازگل خاتون 

من کاری ندارم شما یادتون رفت منو  

واین ته بی معرفتیه تو رفاقت 

حالا میخواستم دوچرخه هامم با توپ والیبال  و راکت بدمینتون و راکت تنیس رو میز بیارم همه سرگرم بشیم دیدم نه شما منو یادتون رفت  

خواهشا تو ویلا که دارید اماده میکنید استخر هم داشته باشه 

باز دم اقای بارکد گرم انداخت بعد   

سلام عشقم 😀😀😀😀😀😀بابا پایه نیستی ک یا بهانه شوهر اوردی یا بچه اخرم گفتی نمیام مسئولیتم ک قبول ...

برات داستان نوشتم تا سحر بخونی    

سلام عزیزم  کجا من پایه نبودم شوهره که قرار شد نیاد من پیچوندم الینا هم که پایه است واسه بیرون ...

چرا دم اون گرم🙄☹

دم من گرم انداختم عقب.گفتم ویلا کوچیکه😂😂😂

تو خرید وقبول کن.

ما رفتنی خرید میریم خودمون دوتایی توراه خوش میگذرونیم😛

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
 برات داستان نوشتم تا سحر بخونی      

یچیز یادم افتاد

بهار قراربود مادرشوهرشو بیاره😂😂😂😂😂😂😂بچه هارو اگه سنجاق نمیزنه،میزاریم کمک بارکد😂😂😂😂دوتایی بچه نگه دارن

سلام عزیزم  کجا من پایه نبودم شوهره که قرار شد نیاد من پیچوندم الینا هم که پایه است واسه بیرون ...

جکوزی هم هست🙄والا  یه اتاق مستر هم میگم برات کنار بزارن

😐🤭