2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
دل چرکینت نکرد  کوبیدت عزیزم من جات بودم از خنده میرفتم تو اتاق میومدم دوباره هی میرفتم هی میو ...

گفتم مادر وقت اذان گناه داره.دارم نشسته ورزش میکنم

لعنتی دیکه هرچی توصیح دادم گوش نمیداد😂😂😂

ولی مهم نیس تو فازش بودم اخه.

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
گفتم مادر وقت اذان گناه داره.دارم نشسته ورزش میکنم لعنتی دیکه هرچی توصیح دادم گوش نمیداد😂😂😂 ولی ...

وای خدا مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه خوب بلد بود جواب بده وای ترکیدم از دستت 

ای خدا 

عزیزم بچه های الان میخورنت هر چی بگی همون حرف خودشون 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بچه خوب بلد بود جواب بده وای ترکیدم از دستت  ای خ ...

دقیقا درکمال خونسردی گفت و ردشد😐

😀😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
شاید شاید  عزیزم خود خودتی  کپی خودت حرف های خودتو میزنه این مواقع  البته بچه گی ه ...

دخترم کپی پیست باباشه چهره آرامشش و نوع علایق و..همه چی حتی حرف زدن...البته باباشم خیلی شوخ طبعه.برده دیگه😀

دخترم کپی پیست باباشه چهره آرامشش و نوع علایق و..همه چی حتی حرف زدن...البته باباشم خیلی شوخ طبعه.برد ...

خوب خوب 

پس بگو مادر و پدر 

اخرش میشه ارام جان 

احتمالا بعضی مواقع خورده نمیشید از طرفش

خوب خوب  پس بگو مادر و پدر  اخرش میشه ارام جان  احتمالا بعضی مواقع خورده نمیشید از ...

نه خیلی اروم مثل اسمش...

ینی میخوای بکی من شمارومیخورم😀

نه خیلی اروم مثل اسمش... ینی میخوای بکی من شمارومیخورم😀

عزیزم حتما خوردنی که هست 

اره بعضی مواقع البته میخندونیا 

نه خیلی اروم مثل اسمش... ینی میخوای بکی من شمارومیخورم😀

خیلی باحال جواب میدی 

هم حرفتو میزنی هم میخندونی 

که من عاشقتم 

نمیدونم فکر کنم خونه اش اماده نیست زده تو فاز عاشقی

اره عاشق بنامون غلام سیاه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خیلی باحال جواب میدی  هم حرفتو میزنی هم میخندونی  که من عاشقتم

باحالی ازخودتونه😍😍😍😍😍😍

عزیزم😂😂