2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
سینگل کیه همه ک متاهلیم.اگه بارکدو میگی دوست میشه دیگه باشوهرامون😀 دوست نشه نمیبریمش🙄😶

ببخشید اخه  دوست سینگل هم داریم یادت نیست اهااا درک میکنم ضعف روزه داری 😂😂🏃‍♀️🏃‍♀️

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ندیدم صرافیش رو ، فقط بیت برگ‌رو دیدم ک گفته بود باید کیف پول جداگانع درست کنی بعد ازون انتق ...

الان شما نوبتکس وارد شدی ؟؟،

منم دارم رد میکنم  ریپل خریدم

خیلی خوبه ، هیجان داره ، از بازار بورس خیلی بهتره ، خاک عالم تو سرشون😐😶

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ببخشید اخه  دوست سینگل هم داریم یادت نیست اهااا درک میکنم ضعف روزه داری 😂😂🏃‍♀️🏃‍♀️

اره مینا رو میگه 

خوب باشه مگه چی میشه 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

گفتم ک اشنا میشن😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خیلی خوبه ، هیجان داره ، از بازار بورس خیلی بهتره ، خاک عالم تو سرشون😐😶

اره منم خوشم اومد 

بارکد میگفت برید ارز دیجیتال  ای کاش همون موقع میرفتم 

خب فعلا بچه ها

ببینیم اقای بارکد رندی رو کنارش قبول میکنه،یامیخواد باخانواده بیاد

یدونه جدیدشو معمار بسازه😁😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اره منم خوشم اومد  بارکد میگفت برید ارز دیجیتال  ای کاش همون موقع میرفتم

من هنوزم حساب کارگزاریم شارژه، پولش برای شوهرمه، برای ارز با پول خودم وارد شدم ک استرس ندارم هیجان دارم 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من هنوزم حساب کارگزاریم شارژه، پولش برای شوهرمه، برای ارز با پول خودم وارد شدم ک استرس ندارم هیجان د ...

منم اونور فقط تو صف فروشه ولش کردم 

خب فعلا بچه ها ببینیم اقای بارکد رندی رو کنارش قبول میکنه،یامیخواد باخانواده بیاد یدونه جدیدشو معم ...

رندی همونه که باقلوا درست میکنه ؟؟؟