2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
یک عکس از پشت سر گذاشتم.ک صورتم معلوم نباشه. زمان اختا خدابیامرز😀فقط موهام بود.اینو میگفتن پشتت قش ...

عزیزم 😂😂خدا بیامرز 😂😂😂فعالن تو تاپیک آذین جون 😂😂

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
عزیزم 😂😂خدا بیامرز 😂😂😂فعالن تو تاپیک آذین جون 😂😂

گفتن ک نگین اختا بگین خط

ماهم احترام میزاریم🙃

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب ساری گفتم یکی از اتاقای اینجا رو برات اماده کنه. تو هم واس ما بشو،اون ور نرو😍😀

وای خدای من 😂😂😂استاد ما سارینا جانه میخوام برم و دستش شاگردی 😂😂😂

وای خدای من 😂😂😂استاد ما سارینا جانه میخوام برم و دستش شاگردی 😂😂😂

من در خدمتتم😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من در خدمتتم😂

لطف میکنی استاد گرامی 😂😂با زبان روزه هم جوابگو هستی !!!😂😂اخه استاید تو گروه زدن جوابگوی بعد از افطار 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لطف میکنی استاد گرامی 😂😂با زبان روزه هم جوابگو هستی !!!😂😂اخه استاید تو گروه زدن جوابگوی بعد از ا ...

کی؟😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یک عکس از پشت سر گذاشتم.ک صورتم معلوم نباشه. زمان اختا خدابیامرز😀فقط موهام بود.اینو میگفتن پشتت قش ...

حیف شد سعادت دیدن نداشتیم 😁

لطف میکنی استاد گرامی 😂😂با زبان روزه هم جوابگو هستی !!!😂😂اخه استاید تو گروه زدن جوابگوی بعد از ا ...

ایییش😂 ن من تا جایی ک جان در بدن دارم ،در خدمتتم🤭🤭🤭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
نه من مگه بهتون حرفی زدم.....هستید دیگه😀 نظر من ک مهم نیس،تاپیک ک مال من نیس

وقت نمیکنم جواب بدم فقط لایک میکنم.

عزیزم من به شمالقب پادشاه قلبمو دادم این صحبت هاچیه گل😎😎😎😎

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
وقت نمیکنم جواب بدم فقط لایک میکنم. عزیزم من به شمالقب پادشاه قلبمو دادم این صحبت هاچیه گل😎😎😎😎

اوووه😐🙄🙁🙁

ب ساری گفتم یکی از اتاقای اینجا رو برات اماده کنه. تو هم واس ما بشو،اون ور نرو😍😀

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉