2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
من نه تنها ب حرف دلم، بلکه ب حرف ارغوانم گوش میدم تازه😂😂😂😂

اووووووه اون که عشقه عزیز همه ماست 😍😘😘😘😘حرف هاش لایک هاش ریپ هاش طلاس 😀

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😅😅

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بلکم نه، حتما 

راستی یه تشکر هم باید ازتون بکنم، یه عمره ارغوان بهمون میگه بلکم جوابشو نمیدونستیم چی بگیم😅😅ممنون واقعا🤭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
راستی یه تشکر هم باید ازتون بکنم، یه عمره ارغوان بهمون میگه بلکم جوابشو نمیدونستیم چی بگیم😅😅ممنون ...

جوابش چیه مگه🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

ای بابا عزیزم همتون عشقید.😍😘😘😘😘😘😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
هر وقت گفتی بلکم، میگیم حتما😜😜

اهان

تو روحت😀😀😀😀.

بلکم شناس باید باشی،تاجواب درست رو بدونی😁😀

اهان تو روحت😀😀😀😀. بلکم شناس باید باشی،تاجواب درست رو بدونی😁😀

خب به علمم اضافه شد، همیشه میگفتی بلکم نمیدونستم چی بگم 😂😂

خب به علمم اضافه شد، همیشه میگفتی بلکم نمیدونستم چی بگم 😂😂

😂😂😂استاد ادبیات هم هستند😀

میگم شما از حضور من اینجا ناراضی هستین؟

نه من مگه بهتون حرفی زدم.....هستید دیگه😀

نظر من ک مهم نیس،تاپیک ک مال من نیس