2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
نمیدونم ولی فک نکنم ب اون آسونی هام باشه ک 😐🙄🤔🤔🤔

چیزی که من شنیدم در اختیارت گذاشتم دوست عزیز 😀اگه خوش شانسی ادامه بده 😃

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که من شنیدم در اختیارت گذاشتم دوست عزیز 😀اگه خوش شانسی ادامه بده 😃

خوش شانس ک ان شالله باشم ،اگ هم نه، پول خودمو احتیاج ندارم خیلی برام مهم نیس ضرر و فایده اش، دوس داشتم تجربه کنم حدااقل تو یه جمعی حرفش شد یکم دست و‌پا شکسته راجع بهش بدونم😎

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ما منتظریم عید فطر عیدی سینگال خرید ارز بگیریم ازشون 😀

چرا عید فطر،چرا شروع نمی کنی؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
عزیزم عرض کردم علما مون فتوا داده سودش حلال نیست میخوایم روزه بگیریم 😂😂

تو روحت😂😂😂😂

خوش شانس ک ان شالله باشم ،اگ هم نه، پول خودمو احتیاج ندارم خیلی برام مهم نیس ضرر و فایده اش، دوس داش ...

اتفاقا خیلی سود خوبی میده اگه بتونی بزاری یک سال بمونه عزیزم یاد بگیر بیایم شاگردی خدمتت 😀

اتفاقا خیلی سود خوبی میده اگه بتونی بزاری یک سال بمونه عزیزم یاد بگیر بیایم شاگردی خدمتت 😀

من دلم خرید فروش میخواد ، عااره باید یاد بگیرم، اتفاقا بفکرشم.شما استادی عزیزم، اگ بلد باشم چرا ک نه، الانم نوبیتکس رو دست و پا شکسته بلدم خواستی ثبت نام کنی رو من حساب کن😂😂😂

من دلم خرید فروش میخواد ، عااره باید یاد بگیرم، اتفاقا بفکرشم.شما استادی عزیزم، اگ بلد باشم چرا ک نه ...

اختیار داری گلم 😘چشم چرا که نه 😀

اختیار داری گلم 😘چشم چرا که نه 😀

سلام ب همگی😍😍😍😍😍😍

مرسی نازگل جان طاعات شمام قبول....

عرضم ب خدمتتون که مرجع تقلید من مکارم هست.ولی اقای خامنه ای فکر کنم گفتم هرکی میترسه کرونا بگیره،تواین شرایط میتونه نگیره،ولی حتما باید قضاش رو بگیره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
ارغوانی سلام ✋😍😍🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام عزیزم😍😍😍😍😍😍😍شب زود رفتی نگرانت شدم.

ولی نشد بیام دنبالت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤