2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125033 بازدید | 28510 پست
تو روحش منم خواب زده کرد با این لایکهاش 😂😂😂

تو روحت تو هم الان منو خواب زده کردی بابا 

تو رو خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
نازگل بابا الان از دست سارینا راحت شدیم  تو شروع کردی نوبت نوبتیه مگه  مسابقه کی با انگش ...

خو نبودم داشتم یکی یکی میخوندم لایک میکردم جا نندازم😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب مگه مجبورید لایک کنید نمیشه بخ‌نید و لایک کنید

ن اصن راه ندارع، لذتی ک تو لایک پشت هم هست هااا، تو ریپ نیست، حالا یه بار امتحان کن ، اینقد حال میده ک نگووو😂😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

اقا شما عیب ندارع ، ولی راستش از بارکد خجالت میکشم😶😐

یکی در میون لایکش کردم.... نکنه ناراحت شه ، برگردم هر چیو جا انداختم لایک کنم ، تو روح خودتون 🤭🤭🤭

ن اصن راه ندارع، لذتی ک تو لایک پشت هم هست هااا، تو ریپ نیست، حالا یه بار امتحان کن ، اینقد حال میده ...

باشه الان امتحان نمیکنم تو نازگل انجام دادید 

من انجام بدم مزه اش میپره باید یه فرصت خوب گیر بیارم انجام بدم ببینم اون موقع شما ها هم مثل الان مبخندید 

اقا شما عیب ندارع ، ولی راستش از بارکد خجالت میکشم😶😐 یکی در میون لایکش کردم.... نکنه ناراحت شه ، ...

یعنی تو روحت 

من لایک نکردم کسی رو راحتم 

باشه الان امتحان نمیکنم تو نازگل انجام دادید  من انجام بدم مزه اش میپره باید یه فرصت خوب گیر ب ...

😁😁😜😜😜

یعنی تو روحت  من لایک نکردم کسی رو راحتم

فقط اونجا ک ارغوان جلو جلو گفته بود نیای لایک کنی😂😂😂😂😂

اره عشقم رفت  دلم تنگه براش خیلی  الان جام بین دستاش بود 😭😭😭😭😭😭

اییییشششش🤭🤭🤭

اره دیگه میشناختت چی لایک زنی هستی  نکن دیگه

حالا شما ک زیاد پست نزاشته بودین 🤭🤭🤭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز