2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124739 بازدید | 28509 پست
آخه بعضی هابیشعورن میگن خل وچلی😂😂😂😂 عقاب میگه این خل بازی هات نبود طلاقت میدادم😂😂😍😂😂😂 گف ...

😂😂😂😂

مگه برای بعضیا زندگی میکنی....

مثلا من وقتی خیلی خستم با یک لیوان چای اونقدر خوشحالم میشم و لذت میبرم.تا میلیون ها پول....

اصلا من کلا با چای خوشحال میشم.بعدم با نسکافه 😎😌

بعضی وقتام ک خوراکی های آرامو میخورم قایمکی....اون حسم با دنیا عوض نمیکنم😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
😂😂😂😂 مگه برای بعضیا زندگی میکنی.... مثلا من وقتی خیلی خستم با یک لیوان چای اونقدر خوشحالم میشم ...

واااای😂😂😂

هوووی ارغوان عاشقتم😍😍

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای😂😂😂 هوووی ارغوان عاشقتم😍😍

تازه گاهی علیرضا براش چندتا جایزه میخره کادو پیچ قایم میکنه یهویی بهش بده،روز مبادا....بمنم میگه باز نکن تا روزی ک بدم جفتتون سورپریز بشید...اونارم دروغ چرا،اکثرا یواش میرم میبینم

حسش فوق العاده ست😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
😂😂😂😂 مگه برای بعضیا زندگی میکنی.... مثلا من وقتی خیلی خستم با یک لیوان چای اونقدر خوشحالم میشم ...

آخی 🥰🥰🥰🥰

بخدا ادم باید شکر گزار همین دلخوشی های کوچیک باشه

یارو غرق ثروته ولی ازهیچی لذت نمیبره

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام عزیزای دلم خوبین 😘😘

به به سلام فاطمه جون چطوری گلم🥰🥰

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

ارغوان جان من غدام ۱۴ تا سهم دارم 

سود مجمعش چقدرمیشه

می ارزه برم بانک🤭🤭

ارغوان جان من غدام ۱۴ تا سهم دارم  سود مجمعش چقدرمیشه می ارزه برم بانک🤭🤭

مگه خودشون نمیریزن ب حساب سجام؟؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

همه یِ ما باید کسی را داشته باشیم

که وقتی یک روز ،

روزِ ما نبود

بنشینیم رو به رویش و غرغر کنان از سیر تا پیازِ تمامِ بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم

و او هم لبخند به لب گوش کند و پایانِ هر جمله مان بگوید

"حق داشتی پس اینقد عصبی بشی،

حالا ولش کن مهم نیست،

فدایِ سرت" .

میدانید آدم هرچقدر هم قوی باشد

باید کسی را داشته باشد

که حالِ بدش را بفهمد

که نگذارد

به حالِ خودش بماند

کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩