2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124739 بازدید | 28509 پست
آن کس که ... اگر کم باشی گمت کند همانیست که اگر زیاد باشی حیفت می‌کند..! 👌👌😎😎😎

یه جمله ای بود بچه گی هام خیلی زور زدم تادرکش کنم

خیلی زود دیرمیشه😂😂😂😂

این جمله توام از اون مدل هاست😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

چیزایه ساده ای که خوشحالمون میکنه🦋💛↶

--------------------

عوض کردن یه لباس تنگ با یه لباس راحت🧚🏽‍♀🧷

وقتی یه نفر برات کادو میاره 👵🏻♥️

بازی کردن با نی نی🌸🌱

پیدا کردن اهنگی که پیداش نمیکردی👩🏻‍🦱✨

راه رفتن تو بارون🌧🌻

خوب شدن جوشات🍒💧

گوشیت بخوره زمین هیچیش نشه📱💕

لغو امتحان سخت¡🐹🧩

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جمله ای بود بچه گی هام خیلی زور زدم تادرکش کنم خیلی زود دیرمیشه😂😂😂😂 این جمله توام از اون مد ...

وااای عارع 

ولی اینو‌درکش کن لهنتی😅😅😅

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

لبخند بزنید؛

به تمام آنهایی که زندگیشان را گذاشته‌اند

برای آزار دادنتان.

باور کنید هیچ چیز به اندازه‌ی لبخند شما، معادلاتشان را بهم نمیریزد

😎😎😎

چیزایه ساده ای که خوشحالمون میکنه🦋💛↶ -------------------- عوض کردن یه لباس تنگ با یه لباس راحت🧚 ...

وای اره🥰🥰🥰🥰

رژ لب زدن

خوردن خوراکی مورد علاقت

اهنگ گوش دادن

ساری منم مثل بقیه افراد مشکلات دارم ولی همین دلخوشی های کوچیکی که برای خودم ساختم باعث شده اگه ناراحت میشم زود یادم بره یا اروم بشم واز این یکی اخلاق خودم خیلی راضی هستم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
لبخند بزنید؛ به تمام آنهایی که زندگیشان را گذاشته‌اند برای آزار دادنتان. باور کنید هیچ چیز به اند ...

این خوبه برا امضام بزارم🤔🤔🤔

@august1991  

وای اره🥰🥰🥰🥰 رژ لب زدن خوردن خوراکی مورد علاقت اهنگ گوش دادن ساری منم مثل بقیه افراد مشکلات د ...

اصلا بزرگترین لذت دنیا،همین لذت بردن از دلخوشی های کوچیکه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
وای اره🥰🥰🥰🥰 رژ لب زدن خوردن خوراکی مورد علاقت اهنگ گوش دادن ساری منم مثل بقیه افراد مشکلات د ...

همین سایت 

دوستاام

رندی مگه نترکیدی 

پس جطور ان لاینی

😂😂😂😂😂

این خوبه برا امضام بزارم🤔🤔🤔 @august1991    

اگ بزارم بهم مگی لایک ب امضات😂😂😂

حسودم عمته🤗😛😜

این خوبه برا امضام بزارم🤔🤔🤔 @august1991    

اره خیلی.

قول میدم یجا بهت بگم امضاتون👌

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
اصلا بزرگترین لذت دنیا،همین لذت بردن از دلخوشی های کوچیکه

آخه بعضی هابیشعورن میگن خل وچلی😂😂😂😂

عقاب میگه این خل بازی هات نبود طلاقت میدادم😂😂😍😂😂😂

گفتم خو مگه بده بیشعور اینجوری هیچ وقت باهام پیرنمیشی😂😂😂

همین سایت  دوستاام

فدا مدا بانو😍😍😍

منم جمله ها و شعرهای قشنگ معاصر بلدم.ولی وقت نوشتن ندارم😐😏

مثلا الان منتظرم حرفامون تموشه استارت بزنم😁😀

منم جمله ها و شعرهای قشنگ معاصر بلدم.ولی وقت نوشتن ندارم😐😏 مثلا الان منتظرم حرفامون تموشه استارت ...

من کپی میکنم خب😂😂