2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124744 بازدید | 28509 پست
نه دیگه آموزش شرمنده نمیشه  مغزم ام درگیره اونم نمیکشه  

میخوای پولتو بده من ، برات ارز بخرم🤔🤔🤔

فقط هیچ‌مسئولیتی رو‌قبول‌نمیکنم🙄😶

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
چیزی که نیکی نداره

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ممنون که تگ کردید انشااله خدمت میرسم فعلا آزمون آنلاین ریاضی داریم

هروقت اومدی قدمت روچشم عزیزم.

ببخش من نتونستم تگت کنم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
میخوای پولتو بده من ، برات ارز بخرم🤔🤔🤔 فقط هیچ‌مسئولیتی رو‌قبول‌نمیکنم🙄😶

😂😂😂 

چشم 

بیا بریم پشت برات بزنم به کارتت

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
بازار   ارز دیجیتال   یه بازاریه  که     اگه  ارزی  رو بخری   ...

سلام جناب خط روزتون بخیر

خوب اگه بخواهیم ارز بخریم نگه داریم 

واینکه من میخوام بدونم کدوم ارز مناسب خرید هست چیکار باید بکنم. 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اینطوری نگاه میکنی یعنی داری😶😶😶😶

اره دارم

😂😂😂  چشم  بیا بریم پشت برات بزنم به کارتت

ن من پشت مشت نمیام، عکس کارتمو میزارم همینجا، کارت ب کارت کردی، عکس قبضشو همینجا بزار🤭🤭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
رو  آموزشت  کار  کن    این کار  فقط علاقه  نمیخواد  مغز و پ ...

من پشتکار دارم هی نگاه میکنم هر فرصتی پیدا کنم میخوام یاد بگیرم اما باز میترسم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اره دارم

کجاته😶😶🙄🙄

وااای نیکی باهات شوخی میکنم دل تو دلم نیست ، میترسم یه چی بگی نشه جمش کرد😂😂😂😂

خخخخ باش  بیا 👍

بیشور😂😂😂اصن ب تو‌خوبی نیومده🙄🙄😶

برا ارغوان جونم ترید میکنم پولدارش میکنم🤗🤗🤗

کجاته😶😶🙄🙄 وااای نیکی باهات شوخی میکنم دل تو دلم نیست ، میترسم یه چی بگی نشه جمش کرد😂😂😂😂

نکن عزیزم 

چیزی ام نمیگم ، لال شدم