2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124744 بازدید | 28509 پست
سلام  هر وقت اومدید سوالتونو بپرسید  اگه   دوستان  جواب دادن که هیچ  ...

کفتم اطلاعاتتو راجب ارز دیجیتال برامون بزار.

ضرر هاش چطوره سودهاش چطوره

کسی ک تازه وارده چکارکنه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
سلام خوبین؟ لطف کردین تشریف اوردین من ک هیچ سر رشته ای از ارز دیجیتال ندارم، میشه یه ارز بخرم برا ب ...

سلام   ممنون

بازار ارز   دیجیتال   بازار   به مراتب   ساده تر از بازار   بورسه    اره   میشه    یه  ارز  خرید  ولی   بهتره  دو   یا سه  عرض   بخرید  اگه  مطمعن  نیستید   به ارز  انتخابیتون  

رفتم قرار نبود نباشم //// 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری نیکی😍😍 چشممون ب جمالت روشن شد اجی🥰🥰🥰🥰

خخخ همین طوری 

خوبم بد نیستم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
سلام ممنون 

خواهش

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
سلام خوبین؟ لطف کردین تشریف اوردین من ک هیچ سر رشته ای از ارز دیجیتال ندارم، میشه یه ارز بخرم برا ب ...

بلند  مدت  و کوتاه  مدتو   از این   حرفا    بستگی    به خود  ادم  داره  و این    اصطلاحات  واسه  ما ایرانیهاس  و بورس ما  وگرنه    این اصطلاحات  اونور کاربرد نداره  

@___________ سوال اینه

سلام کپک چطوری☹😶😶😶

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بلند  مدت  و کوتاه  مدتو   از این   حرفا    بستگی    به ...

یعنی قماره  

سلام کپک چطوری☹😶😶😶

سلام  

بد نیستم  میگذرونیم 

تووچرا چپه ای

کفتم اطلاعاتتو راجب ارز دیجیتال برامون بزار. ضرر هاش چطوره سودهاش چطوره کسی ک تازه وارده چکارکنه

بازار خوبیه   

من قبل از عید  که   بورس  بخواد  خراب   بشه گفتم   که برید سمت    ارز دیجیتال

کلیت    همشون یکیه  از نظر تکنیکال    

تازه  وارد  میره تو یه صرافی ثبت نام   میکنه   و  میتونه بعد از احراز هویت   خرید و فروش کنه

سلام بهار جان ممنون از دعوتت الان کار دارم وقتم ازاد شد میام عزیزم

باشه گلم 

خوشحال میشم ببینمت🌹🌹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

چیه خوب سوال کردم 

🤭

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام   بد نیستم  میگذرونیم  تووچرا چپه ای

بعدا صحبت میکنیم گلم

بعدا صحبت میکنیم گلم

خا 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،