2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124745 بازدید | 28509 پست
ارغوان ، مامان همه ماست😶😶🙄🙄

ااااییی ساریناااا اونموقع مردم از خنده ولی وقت نداشتم😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا👌😄😄😄

من گفتم دیگه ما ک عیدی میگیریم.ی سر ببرمتون تهران بچرخونمتون😁😄😄😄😄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
جوووون بابا وایسا 💄👄👠👠 💅💅 حدااقل قبل رفتن، ادرس میگرفتین ازش😶

دیگه بقیه ش پای من😂😂😂😂

من بدتر از تو☹☹ حالا فردا بریم بیرون ببینم بچه ها عیدی یه ناهاری بهمون میدن

هماهنگ کنیم دیگه😀😀😀

یه فکر خوب  نیکی نمیاد بچه هارو بدیم اون نگه داره همه شونوببره باغ😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای بچه هارو خفه میکنه😂😂😂😂😂

نیکی ارواح  عمش خندید  حوصله بچه خودم رو ندارم  چ برسه توله های شما

😂😂😂😂😂😂😀😀😀😀😀خب بچه تو بده من  نگه دارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای بچه هارو خفه میکنه😂😂😂😂😂

خخخخ اره والا خوب گفتی 

همشون رو خفه میکنم تا ننه هاشون بیان

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😂😂😂😂😂😂😀😀😀😀😀خب بچه تو بده من  نگه دارم

بیا همین الان ببرش فردا علیرضا کچل میشه میگه ارغوان یا اینو بده ننش یا طلاقت میدم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
بداخلاق شده نیکی🙄😶😶 ببریمش یه سره میخواد غر بزنه 😕😕😕

پشت بزارید وسط بشینه،لهش کنید😂😂😂

نگه میداره.اولش میگه نه بعد رام میشه😀😀😀

بیخود  از دهن من حرف نزن 

من اعصاب ندارم توله بگيرم 

بیخود  از دهن من حرف نزن  من اعصاب ندارم توله بگيرم

خب بیا بریم اااای میخندیما😂😂😂😂

خوب مارو که به ادم حساب نمیکنی تابخوای درد دل کنی ماهم که علم غیب نداریم بدونیم چته  ولی بایه ...

بامن حرف میزنه.برید کنار😌