2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126522 بازدید | 28510 پست
ارغوان ، مامان همه ماست😶😶🙄🙄

ااااییی ساریناااا اونموقع مردم از خنده ولی وقت نداشتم😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا👌😄😄😄

من گفتم دیگه ما ک عیدی میگیریم.ی سر ببرمتون تهران بچرخونمتون😁😄😄😄😄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
جوووون بابا وایسا 💄👄👠👠 💅💅 حدااقل قبل رفتن، ادرس میگرفتین ازش😶

دیگه بقیه ش پای من😂😂😂😂

من بدتر از تو☹☹ حالا فردا بریم بیرون ببینم بچه ها عیدی یه ناهاری بهمون میدن

هماهنگ کنیم دیگه😀😀😀

یه فکر خوب  نیکی نمیاد بچه هارو بدیم اون نگه داره همه شونوببره باغ😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای بچه هارو خفه میکنه😂😂😂😂😂

نیکی ارواح  عمش خندید  حوصله بچه خودم رو ندارم  چ برسه توله های شما

😂😂😂😂😂😂😀😀😀😀😀خب بچه تو بده من  نگه دارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای بچه هارو خفه میکنه😂😂😂😂😂

خخخخ اره والا خوب گفتی 

همشون رو خفه میکنم تا ننه هاشون بیان

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😂😂😂😂😂😂😀😀😀😀😀خب بچه تو بده من  نگه دارم

بیا همین الان ببرش فردا علیرضا کچل میشه میگه ارغوان یا اینو بده ننش یا طلاقت میدم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
بداخلاق شده نیکی🙄😶😶 ببریمش یه سره میخواد غر بزنه 😕😕😕

پشت بزارید وسط بشینه،لهش کنید😂😂😂

نگه میداره.اولش میگه نه بعد رام میشه😀😀😀

بیخود  از دهن من حرف نزن 

من اعصاب ندارم توله بگيرم 

بیخود  از دهن من حرف نزن  من اعصاب ندارم توله بگيرم

خب بیا بریم اااای میخندیما😂😂😂😂

خوب مارو که به ادم حساب نمیکنی تابخوای درد دل کنی ماهم که علم غیب نداریم بدونیم چته  ولی بایه ...

بامن حرف میزنه.برید کنار😌