2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124745 بازدید | 28509 پست
اینجوری نگو

نه پَ چه جوری بگم

غیرازاینه😒

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
عاشق عمت؟

خو چراهمش پست های شکست عشقی میزاری😄😄😄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ارغوان جون🥺❤

سلام بهار جون 

شی شده خواهرِم

سلام بهار جون  شی شده خواهرِم

سلام عشق دلم خوبی بهاری چخبر🥺❤

دلم تنگتون شده

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
کجا میخوایید برید

دور دور یکی میخوادبهمون عیدی بده🤩🤩🤩

نه پَ چه جوری بگم غیرازاینه😒

تو این مدت خیلی اتفاقات بدی برام افتاد خیلی 

نبودین ببینین 

زخمش هنوز تازه اس ، خودم و زندگیم رو هواییم ،بهار 

دلم نازک و حساس بود تو این مدت به شدت بدتر شده 

ادم دو رویی ام نیستم خوب باشم بگم بدم بد باشم بگم خوبم نمیتووونم خودم نباشم 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام عشق دلم خوبی بهاری چخبر🥺❤ دلم تنگتون شده

ارواح حسن😂😂😂😂

هفته ای یه بارمیای سرمیزنی سک سک میکنی میری خو بمون دیگه دختر😂😂

سلام عزیز دلم.😍😍تو راهم برسم میام پیشتون

تورو خدا حواست به رانندگیت باشه😟😟

خو چراهمش پست های شکست عشقی میزاری😄😄😄

خو شکست خوردم دیگه 

حسین شکستم داد دیگه  

بیچارم کرد دیگه 

افسردم کرد دیگه 

لعنت به اون روزی که نارمک  بودم دیدمش 

لعنتتتتتتتتتتتتتت  به نارمک کاش پام میشکست اونجا نبودم اون روز

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
ارواح حسن😂😂😂😂 هفته ای یه بارمیای سرمیزنی سک سک میکنی میری خو بمون دیگه دختر😂😂

😁😁😁کرم دارم عشقم...

گاب خوشگلم کجاس

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
تو این مدت خیلی اتفاقات بدی برام افتاد خیلی  نبودین ببینین  زخمش هنوز تازه اس ، خودم و ز ...

ان شاالله خدا کمکت کنه عزیزم

هرچی صلاحته برات پیش بیاد💋💋💋

سلام عزیز دلم.😍😍تو راهم برسم میام پیشتون

باش باش😍

دور دور یکی میخوادبهمون عیدی بده🤩🤩🤩

نوش جونتون 

من عیدی از کسی نمیخوام

خو شکست خوردم دیگه  حسین شکستم داد دیگه   بیچارم کرد دیگه  افسردم کرد دیگه  ...

هنوزم عاشقشی دوسش داری به قلبت رجوع کن باخودت رو راست باش یه فرصت دیگه به جفتتون بده بخدا حیفه 😔😔