2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124745 بازدید | 28509 پست
خدانکنه دختر  بیاتورم باخودمون میبریم جهنم دنگ تورو من حساب میکنم😄😄

بداخلاق شده نیکی🙄😶😶

ببریمش یه سره میخواد غر بزنه 😕😕😕

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
خدا وکیلی شد تو یه روز سر حال باشی ☹☹ همه مشکلات داریم ولی قرار نیست خودمونو به کشتن بدیم که یه ذر ...

من اون نیکی بی تربیت رو‌میخوام ک عمه هامون رو ب فحش میکشید⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای تو روح خودش وعمش 

باهاش حرف میزنم یاتاپیکاشو میبینم ناراحت میشم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خدانکنه دختر  بیاتورم باخودمون میبریم جهنم دنگ تورو من حساب میکنم😄😄

کجا میخوایید برید

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
خدا وکیلی شد تو یه روز سر حال باشی ☹☹ همه مشکلات داریم ولی قرار نیست خودمونو به کشتن بدیم که یه ذر ...

باشه 

بهار با حرفت اشکم در اومد   

نمیدونم چ مرگهمههههه  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

سارینا دعام کن   

حالم این روزا خوب نیس 

مرده ی متحرک شدم  با پست هاتون هم اشک میریزم  

سارینا دعام کن     حالم این روزا خوب نیس  مرده ی متحرک شدم  با پست هاتون هم ا ...

خوب مارو که به ادم حساب نمیکنی تابخوای درد دل کنی

ماهم که علم غیب نداریم بدونیم چته 

ولی بایه نفرحرف بزن تاخالی بشی تاکمکت کنه

انقدرهم ضعیف نباش

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ای تو روح خودش وعمش  باهاش حرف میزنم یاتاپیکاشو میبینم ناراحت میشم

ببخشید ناراحتتون میکنم 

یه مدت صدام نکنید حداقل  باعث ناراحتی شماها نشم 

شاید خوب شدم  دوباره

نمیخوام حس و حالم بهتون منتقل شه

باشه  بهار با حرفت اشکم در اومد      نمیدونم چ مرگهمههههه    

عاشق شدی؟

ببخشید ناراحتتون میکنم  یه مدت صدام نکنید حداقل  باعث ناراحتی شماها نشم  شاید خوب ش ...

نه اتفاقا صدات میکنیم مارفیق هرشرایطی هستیم نه فقط توخوشی هات

وای اره اره این خوبه. ولی اگه خواستیم پول برداشت کنیم پولمونو ندادن کی بلده خارجی حرف بزنه زنگ بزنی ...

من مردم مکه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
خوب مارو که به ادم حساب نمیکنی تابخوای درد دل کنی ماهم که علم غیب نداریم بدونیم چته  ولی بایه ...

اینجوری نگو

عاشق شدی؟

عاشق عمت؟

هلوووو حضراااات

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
من مردم مکه

سلام ارغوان جون🥺❤

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)