2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124745 بازدید | 28509 پست
آقا شماره کارت میدادیم واریز میکرد بهتر نبود😂😂😂

نه خب حضوری بریم.ی دوری هم تهران میزنیم.😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
آقا شماره کارت میدادیم نقدی واریز میکرد بهتر نبود😂😂😂

دقیقا👌😄😄😄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اونو که انجام نمیدم به همین راحتی نیست هیچی نباشه باید ۷ یا۸میلیاردی خرج کنی تاسودچشم گیری نصیبت ...

من فعلا نوبیتکس ثبت نام کردم، دوست دارم برم، ولی شوهره اگ بفهمه نمیزارع، هنوز داغ ده میلیون ضرره بورس ، ب دلش مونده😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

وای حالا چی بپوشم    

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه اونو که انجام نمیدم به همین راحتی نیست هیچی نباشه باید ۷ یا۸میلیاردی خرج کنی تاسودچشم گیری نصیبت ...

بسم الله وارد شو😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

من اراکم نامردااا😶😶

یه روز زودتر بهم بگین پس

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من فعلا نوبیتکس ثبت نام کردم، دوست دارم برم، ولی شوهره اگ بفهمه نمیزارع، هنوز داغ ده میلیون ضرره بور ...

خوب دل وجراتی داری سارینا😄😄😄😄

خوب دل وجراتی داری سارینا😄😄😄😄

ن خب، نمیخوام با پول زیاد وارد شم ک، یهو‌پولدار ک شدم ،رو میکنم ذوق میکنه، اگ هم ضرر کنم ک هیچ، اصن بروم نمیارم ، ن خانی اومده ،ن خانی رفته🤭🤭

من اراکم نامردااا😶😶 یه روز زودتر بهم بگین پس

خودم میام دنبالت عشقم😄😄

فردا راه بیفت.بچه نیار

الان میگه توله هام ازم جدا نمیشن😂😂😂

ن خب، نمیخوام با پول زیاد وارد شم ک، یهو‌پولدار ک شدم ،رو میکنم ذوق میکنه، اگ هم ضرر کنم ک هیچ، اصن ...

لعنتی اونجا دیگه عرض اولیه نداره که تامن بخوام بگم عرض اولیه است😂😂😂😂

راستی بچه ها بارکد میگه پولت صفرنمیشه 

پس اختا کجا سرمایه گذاری کرده بود که گفت یه شبه سرمایش به باد رفته🤔🤔

خودم میام دنبالت عشقم😄😄

جوووون بابا

وایسا

💄👄👠👠

💅💅

حدااقل قبل رفتن، ادرس میگرفتین ازش😶