2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124745 بازدید | 28509 پست
من فدااات 😍😍 چطورهایی؟؟ خوبی دوستم؟

قربون تو عزیزم 

دیشب اومدم نبودی☹☹

چه خبربچه هات خوبن

وای بازم تکالیف شروع شدش😟☹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
قربون تو عزیزم  دیشب اومدم نبودی☹☹ چه خبربچه هات خوبن وای بازم تکالیف شروع شدش😟☹

عااره زود خوابیدم، بابا این مردها حسودن ، نمیزارن ک 😕😕😕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااره زود خوابیدم، بابا این مردها حسودن ، نمیزارن ک 😕😕😕

خودم یه زور گو شو دارم😔☹☹

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

خوشتیپ محل    ازسیبیل هاش خون میچکه😂😂

بهااار اینجایی دلم گرفت پس کوشین⁦☹️⁩⁦☹️⁩

میام سر میزنم میرم

سر کلاس ان لاینم دیگه کفرم درومده وقتشه سکته بزنم از دست این کلاس مجازی😤🤬🤬🤬

میام سر میزنم میرم سر کلاس ان لاینم دیگه کفرم درومده وقتشه سکته بزنم از دست این کلاس مجازی😤🤬🤬🤬

ما صبحی هستیم😂😂

منم خسته شدم، اصلاحوصلم نمیگیره تو شاد وایسم 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ما صبحی هستیم😂😂 منم خسته شدم، اصلاحوصلم نمیگیره تو شاد وایسم 

یعنی ها۲۴ری فحش کششون میکنم 

اه اعصابم ضعیف شد ای سگ تو روحشون 

بااین نظام درسیشون

فکم شکست تا سوره فلق رو یادش دادم.

آخه یکی نیست بگه تو خرنفهمی که کتاب اول دبستان رو مولفش هستی قران گذاشتی بچه۷ساله یادبگیره بهتر نیست اولش معنی قرانو بفهمه تااینکه یه سری کلمات عربی یادبگیرن

من نمیفهمم وقتی بچه حالیش نمیشه چی حفظ کرده چه لزومی داره حفظ کنه

یعنی ها۲۴ری فحش کششون میکنم  اه اعصابم ضعیف شد ای سگ تو روحشون  بااین نظام درسیشون فکم ...

من ک زیاد اصرار نمیکنم ب حفظ کردن قران

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من ک زیاد اصرار نمیکنم ب حفظ کردن قران

برای نمره گرفتن مجبوریم

اه مرده شورشونوببرن سال دیگه ام کلاس اولی دارم

@barcode  

سلام دوست گرامی.وقتتون بخیر...شرمنده یکی از دوستامون راجب ارز دیجیتال سوال داشت.منتها خودش نخواست بپرسه.اگه مقدوره و ممکنه.توضیح کامل براش بزارین

راجب ضرر و زیان و...همه چیزش ممنون میشم🌺

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
@barcode     سلام دوست گرامی.وقتتون بخیر...شرمنده یکی از دوستامون راجب ارز دیجیتال سوا ...

ارغوان منم خیلی دوست دارم برم، ولی بلد نیستم هیچی