2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124748 بازدید | 28509 پست
از کار بنایی و اینا بدم میاد😀 ااا فک کنم هواهم خوب نباشه

خداکنه فردا برف بیاد😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا من شهرستانم ، زیاد حرف نزنین امشب😶😶

نت هم ندارم⁦☹️⁩⁦☹️⁩ 

سیزه تون هم بدر باشه خوشگلا😍😍😍

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

تو روحتون اومدم نبودین🥱🥱😃😃

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

سلام شب بخیر😁😁

ارغوان تاحالاسبزه گره زدی؟

اره یکبار،😀

ای ناقلا😉

لابد اونم برای شوهرت؟😂😂😂

ای ناقلا😉 لابد اونم برای شوهرت؟😂😂😂

برای شوهرم نه.شوهرم وقتی اومد تو زندگیم ک میدونستیم صد در صد بهم میرسیم😀

دعاکردم معلم بشم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
برای شوهرم نه.شوهرم وقتی اومد تو زندگیم ک میدونستیم صد در صد بهم میرسیم😀 دعاکردم معلم بشم

یکم طول کشید ولی شد😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤