2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125346 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@love__crime   😶😶😶😶🙄🙄🙄

http://dl.musicya.ir/1399/12/16/behzad_parsaee_delo_dadim raft 128.mp3

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

سلاااام😍😍😍😍

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
https://dl.musicya.ir/1399/12/16/behzad_parsaee_delo_dadim raft 128.mp3

نیکی خانوم ، با ما به ازین باش ک با خلق جهانی🙂😉

من ک خیلی دوستت دارم تو‌رو نمیدونم🙄🙄😶

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
نیکی خانوم ، با ما به ازین باش ک با خلق جهانی🙂😉 من ک خیلی دوستت دارم تو‌رو نمیدونم🙄🙄😶

http://dl.nex1music.ir/1399/12/09/Alireza Alizadeh - Eshghe Sard.mp3?time=1617181457&filename=/1399/12/09/Alireza Alizadeh - Eshghe Sard.mp3

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلااام به به ، بهار بانو😍😍 ازین ورا عجبی راه رو پیدا کردی🙂😍

قربونت برم ک من همش ورد دلتون اومدم با پروف جدید زخمیتون کنم🤣

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
قربونت برم ک من همش ورد دلتون اومدم با پروف جدید زخمیتون کنم🤣

اووووه پروفتو 😎😎

ندیدم اصن😂

مبارکاااا🥰

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
اووووه پروفتو 😎😎 ندیدم اصن😂 مبارکاااا🥰

🤣🤣🤣فدددات خودمم🙃

@anselgirl کجایی بانوووو

وااای دیدی فاطی؟؟؟ الان یک ماهه داره سرخطی میزنه میگه فروش نمیره😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙏

ای تو روحتون    

مونده بودم بخندم یاگریه کنم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
@anselgirl   کجایی بانوووو

جاااااانم 

چطوری خانمی🥰🥰

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉