2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125346 بازدید | 28510 پست
بریزین خونش😀😀😀

🤔🤔😶😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مسموم شده بود حوصله نداشت، ببینی خوب شده⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

ااا کِی

کلا ازتون بی خبرما🙄

چرااینقدر مریض میشه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااا کِی کلا ازتون بی خبرما🙄 چرااینقدر مریض میشه

انگار دیروز نهار از بیرون گرفته بوده مامانش ، اصرار ب نییکی ک بیا بخور.... خورده مریض شده⁦☹️⁩⁦☹️⁩

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

انگار دیروز نهار از بیرون گرفته بوده مامانش ، اصرار ب نییکی ک بیا بخور.... خورده مریض شده⁦☹️⁩⁦☹️⁩

🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
فردا میاین؟؟

قراربود ۴ صبح راه بیفتیم

علیرضا گفت فردا شب

الان گفتن ۸ صبح 

میخوریم ب ترافیک😖

قراربود ۴ صبح راه بیفتیم علیرضا گفت فردا شب الان گفتن ۸ صبح  میخوریم ب ترافیک😖

خب چرا همون صب زود راه نمیفتین؟؟ شاید ترافیک نباشه اخه هنوز از تعطیلات مونده 

خب چرا همون صب زود راه نمیفتین؟؟ شاید ترافیک نباشه اخه هنوز از تعطیلات مونده  

۴ صبح؟ این چندروز همش رفتیم دوچرخه سواری.

امروز ازصبح رفته بود کوه با برادرش. ظهر اومد  رفته دوچرخه سواری،الان میگه خستم نمیتونم ۴ بیدارشم

۴ صبح؟ این چندروز همش رفتیم دوچرخه سواری. امروز ازصبح رفته بود کوه با برادرش. ظهر اومد  رفته د ...

آها 

خا

بیداری مریم ؟

خواب بودم ک ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩