2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 127462 بازدید | 28510 پست
ای چقدر غلط 😀😀😀  (سارینا نیاد😀)منظورم بود

فهمیدم 

از تو‌بعید بود خانوم معلم🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

فهمیدم  از تو‌بعید بود خانوم معلم🤭🤭

تو رختخواب بودم خواب و بیدار😀اصلا ببین بهار منو چقدر میشناسه حرفامو متوجه شده😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو رختخواب بودم خواب و بیدار😀اصلا ببین بهار منو چقدر میشناسه حرفامو متوجه شده😀

منم از حرف بهار متوجه شدم 

و گرنه کجاش شبیه سارینا بود اخه لهنتی😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام دوست جونیام 😍😍😍😍

وااااای ببین کی اینجااااس🥰🥰

خوش اومدی فاطی جونم 😘😍

فداتشم مرسی مهربون 😍😍😍🌹

با بهار صب تو پی وی میحرفیدیم گفت ببخشید عقاب صدام میکنه، ازون موقع بی نام و نشون رفته🙄🙄🙄

😮😮😮 نکنه دعواش کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️

دعوا ک نه🙄🙄🙄من میگم شاید خوردش😶

سلام گل های تو خونه 

خل وچل های نمونه😂😂😂😘😘😘😘

هستم خوشگل ها 

سرم شلوغه وقت نمیکنم بیام 

ادامه بنایی و نقاشی خونه رو تو ایام عیدانجام میدیم منم اوستا بهارم😎😎😂😂😂سرم شلوغه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام دوست جونیام 😍😍😍😍

سلام گلم بیشتر بهمون سر بزن ❤❤❤

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام گل های تو خونه  خل وچل های نمونه😂😂😂😘😘😘😘 هستم خوشگل ها  سرم شلوغه وقت نمیکنم ...

نخسته اوستااا✋✋

آخر شب بیا وقت کردی