2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125346 بازدید | 28510 پست
خخخخ  برو یه جدید واس خودت بگیر واس خودت بیاد

خودم یه کارت دیگه دارم ک برا خودم میاد ، فقط پول زیاد توش نیست 😅😅 

کلن برا ما همه چی قاطی پاتیه😆😆🤭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
خودم یه کارت دیگه دارم ک برا خودم میاد ، فقط پول زیاد توش نیست 😅😅  کلن برا ما همه چی قاطی پا ...

تو روحت 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعدش چ جوری حساب نام توعه اس ام اس هاش واس شماره ی همسرت میره🤔🤔 اینجوری که قبول نمیکنن غیر فعال می ...

ن قبول کردن هیچی هم نگفتن چن ماهی میشه حساب باز کردم ، بانک قوامینه، حالا شاید دویاره غیر فعال کنن نمیدونم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ن قبول کردن هیچی هم نگفتن چن ماهی میشه حساب باز کردم ، بانک قوامینه، حالا شاید دویاره غیر فعال کنن ن ...

آها 

احتمالا نوبت شما هم بشه 

مسخره باز هاشون 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
آها  احتمالا نوبت شما هم بشه  مسخره باز هاشون

الان من  با آپ این مشکل رو دارم ، قبلن با هر کارتی ک رمز دوم داشت پول جا ب جا میکردم الان میگه حتما باید آپ رو با همون خطی ک میخوای پول جا ب جا کنی نصب کنی

الان من  با آپ این مشکل رو دارم ، قبلن با هر کارتی ک رمز دوم داشت پول جا ب جا میکردم الان میگه ...

تمام اپ های همراه بانک همین شدن همه غیر فعال میشه 

مسخره هاااااا ک چی مثلن

مثلا خیلی امنیت  داریم ، فقط این مشکل داشت 

@anselgirl   @mamanearam   @love__crime     @ladydenris     ...

سلام صبحت بخیر عزیزم خوبی.

بچه هات خوب شدن؟

چه خبرها

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام صبحت بخیر عزیزم خوبی. بچه هات خوب شدن؟ چه خبرها

سلاااااااااااام صبح شمام بخیر باشه دوستم😍

مرسی عزیزم، بچه ها  بهتر شدن، باباشون یکم بد مریضه ، بیفته ب سرفه ، تا یکی دوماه خورد خورد سرفه میکنه😶😒