2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
نه بابا دور ازجون.منم زیاد بلد نیستم.هرچی بلد باشم میگم🙂

بخدا من داشتم خوب پیش میرفتم 

خوب یادگرفته بودم سهم میگفتم دوستان سهم هاموبرای خرید تایید میکردن ولی امان از رفیق بد نذاشتن یادبگیرم😂😂😂😂

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
یعنی تو میدونستی بیشعور به من نگفتی😂😂😂😂 خو میومدی دوشاخمو از برق میکشیدی

من ک اصلا نمیدونستم چه خبره

تا خودت گفتی اومدم دیدم چه خبره

رفتم تاپیک جناب بارکدم دیدم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من داشتم خوب پیش میرفتم  خوب یادگرفته بودم سهم میگفتم دوستان سهم هاموبرای خرید تایید میکر ...

همین اوایل تاپیک بارکد فایل بود اگه پاک نکرده باشه ب دردت میخوره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یعنی تو میدونستی بیشعور به من نگفتی😂😂😂😂 خو میومدی دوشاخمو از برق میکشیدی

واللله اینقد جیغ جیغ میکردی باور کن هیچی نمیشنیدی😅😅

میگه حساب کردم سودشو ببین درست میگم😆😆😅😅

خداااایا بهار 🤣🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

واللله اینقد جیغ جیغ میکردی باور کن هیچی نمیشنیدی😅😅 میگه حساب کردم سودشو ببین درست میگم😆😆😅😅 ...

اون بنده خدا چه باحوصله جواب میداد😀

افرین ک ریپ الکی نزدی وگرنه باید میشنیدی بحث بورسیه اینجا فقط😀😀

باور میکنی از همونش ترسیدم 😅😅ب خدا چن بار تا مرز ارسال ،پیش رفتم دوباره گفتم ولش کن😅😅

ما هر جا میریم شلوغ میکنیم 😝😝

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

باور میکنی از همونش ترسیدم 😅😅ب خدا چن بار تا مرز ارسال ،پیش رفتم دوباره گفتم ولش کن😅😅 ما هر جا ...

😂😂😂😂بیا بوست کنم😘