2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
😀😀😀تقریبا  صبر کن. ببین کاما ک افزایش سرمایش ثبت شد.عین الان بود.وقتی بازگشایی شد با ۱۷۰۰و ...

تازه بااین حال من هنوز منتظرم از کاما سود بیشتر بگیرم چون جا داره.

واسه همین گفتم سهمام بلندمدتیه.

من کاما و دی رو ب حرف جناب بارکد گرفتم.ناراضی هم نیستم...از دی ضرر هستم ولی صبرمیکنم چون ادم عجولی نیستم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
تو نمیدونی من امروز چطور یه جماعتی رو خوشحال کردم الان توضیح بدم پنچر میشن😂😂😂😂😂

بهار فقط اونکه تو تاپیک بعضیا گفته بود برادرشوهرم بدجنسه😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😀😀😀تقریبا  صبر کن. ببین کاما ک افزایش سرمایش ثبت شد.عین الان بود.وقتی بازگشایی شد با ۱۷۰۰و ...

ارغوان جان افزایش سرمایه کاما کی بود؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بهار فقط اونکه تو تاپیک بعضیا گفته بود برادرشوهرم بدجنسه😂😂😂😂

دیدی تورو قران 😂😂😂😂

بخدا خودمو بازور کنترل کردم چیزی نگم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ارغوان جان افزایش سرمایه کاما کی بود؟

خیلی وقته.باور میکنی یادم نیس😐شاید ۳ماه پیش

فک کنم ۴۰ ۵۰ روزم بسته موند.اصلا یادم نیس

فقط من دوهفته قبل افزایش سرمایه خریدمش ،بهترین موقع خرید بود.

۱۷تومن خریدم.بعد وقتی باز شد،شد ۱۷۰۰ ولی سهمام ۱۰برابر شد

خیلی وقته.باور میکنی یادم نیس😐شاید ۳ماه پیش فک کنم ۴۰ ۵۰ روزم بسته موند.اصلا یادم نیس فقط من دوهف ...

اهان نه من اون موقع نداشتمش.

الان تارگت های دی رو چه قیمتیه تاچتدتومن بایدبره؟

ول کن بابا.اینهمه شماره از کجا اوردی😀

خخخ مال مامی و بابام و خواهرم و اینا

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
دیدی تورو قران 😂😂😂😂 بخدا خودمو بازور کنترل کردم چیزی نگم

میخواستم بگم تشریف بیار پی وی حل اختلاف اونجاس😀😀😀

اهان نه من اون موقع نداشتمش. الان تارگت های دی رو چه قیمتیه تاچتدتومن بایدبره؟

نمیدونم احتمالا داره بین ۹۵ تا۱۵۰باز بشه.

تا ببینیم چی میشه

اهان نه من اون موقع نداشتمش. الان تارگت های دی رو چه قیمتیه تاچتدتومن بایدبره؟

بنظرت اون اقاهه راجب دی جوابشو گرفت؟ نگرانشم😶😛

بنظرت اون اقاهه راجب دی جوابشو گرفت؟ نگرانشم😶😛

نه طرف جوابشونداد  

بی محالش کرد

سلام ساری جونم چطوری چه خبرها نیومدی؟

سلام عزیزم ، ن هنوز اونجام، شوهره تشریف برده خونه مادرش، منم خونه مامانم، ببینم کی میاد دنبالم ک برگردیم، فک کنم هنوز باشیم حالا😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام عزیزم ، ن هنوز اونجام، شوهره تشریف برده خونه مادرش، منم خونه مامانم، ببینم کی میاد دنبالم ک برگ ...

از روزهای ازادیت نهایت لذتو ببر برگردی دوباره درس ومشق شروع میشه😂😂😂

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
از روزهای ازادیت نهایت لذتو ببر برگردی دوباره درس ومشق شروع میشه😂😂😂

والله هرشب دیکته شب بهمون گفته😅

نت اذیت میکنه و گرنه تا ۱۳ میموندم اینجا😆

هم از درس راحتم، هم از شوهر😝😝 دروغ چرا، از بچه هم راحتم آویزونه مامانمن جفتشون😅😅😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....