2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
دلتون نخواااااد  اینقد دلم براتون تنگ شده ک نگوووووو☹☹☹😧☹😧☹☹☹

😀😀😀😀شاید باورت نشه...منم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
منو بهار رو 😐

لابد شما لایک دارین 🤪😝😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسودی نکن😐

آقا الان چک کردم فک کنم منم لایک کرده، نت ضعیفه نمیتونم اعلاناتم رو چک کنم 😥😓، تازه عضو شده ارغوان 😶🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چکارش داشت 🤔 😶😶 اصن بخودش نگرفت 😶😶 @anselgirl   فضول خان ، چکارش داشتی🤔😐

سلام کی المیرا رو میگی؟

میخواستم یکم درباره ی دان حرف بزنیم دلم براشون تنگ شده بود😁😁😁😁

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
@love__crime   تو کیستی ای سیاهی🙄🙄😶😶

ادم بیکار و مسخره

اگه نبود میومدحرف میزد

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
دلتون نخواااااد  اینقد دلم براتون تنگ شده ک نگوووووو☹☹☹😧☹😧☹☹☹

ماهم همینطور خانم گل.

مواظب بچه ها باش

😕😕☹☹☹

بترکین ازفضولی  

ادم بیکار و مسخره اگه نبود میومدحرف میزد

واقعا دیگه ول کنین

من ک از این مسخره بازیا خسته شدم.حیف شعور و شخصیت ادم.

صداش نکنین آشنا باشه میاد نباشه هم میره...

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
واقعا دیگه ول کنین من ک از مسخره بازیا خسته شدم.حیف شعور و شخصیت ادم. صداش نکنین آشنا باشه میاد نب ...

اونجور که بوش میاد اشناهستش مارم میشناسه ولی به قول تو خسته شدم ازاین بچه بازی ها ازاین مسخره بازی ها .

داشتن چندتاکاربری جه معنی  میده؟

خوب اگه آشنایی بیا حرف بزن نیستی ام بفرما

نیکی جون کجایی ابجی

صبح اومد منو چاق سلامتی کرد رفت🙃

چه خبرها ازش؟

کجاهست؟