2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124738 بازدید | 28509 پست
ادم ک بخودش نمیگه اروم

چمیدونم فک میکردم خودشیفته ای😆😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام گل بانو🤩🤩

سلام گلم .

شبتون بخیر خوبین

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من رفتم مهمونی. وسیله هاروجمع کردم رفتم خونه مادرشوهرم😁😁😁

نخسته 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂

وقتی اسم آرامو انتخاب کردیم همه میگفتن اونقدر شیطون بشه ک....

ولی از اسمش هم ارومتر شد😍😍😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
نخسته 😂

مانده نباشی بالام جان

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

من برم فعلا دوستان 

ارغوان از جلدت پذیرایی کن 😶😶😶🤫

مانده نباشی بالام جان

بلکم😕

[QUOTE=181559103]😂😂😂 وقتی اسم آرامو انتخاب کردیم همه میگفتن اونقدر شیطون بشه ک.... ولی از اسمش هم ارومتر شد😍.[/QUOTE

اره از چهرش معلومه سرسنگینه

بلکم😕

تلفظ ومعنی این کلمه جی میشه ارغوان

[QUOTE=181559103]😂😂😂 وقتی اسم آرامو انتخاب کردیم همه میگفتن اونقدر شیطون بشه ک.... ولی از اسمش هم ...

مرسی بهار جان😘😘😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
من برم فعلا دوستان  ارغوان از جلدت پذیرایی کن 😶😶😶🤫

کجا من تازه اومدم.

پاشو چایی بیار ساری جونم

خود شیفته خودتی، با ارغوان درست صحبت کن😁😁😁