2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124742 بازدید | 28509 پست
نه بابا قبلش راجب دی صحبت کردیم. گپ و اینا

مابقیشو شب اومدبهش میگم😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

آقا یکی بیاد پرده اتاق رو بزنه ، من گوشی دستمه وقت ندارم😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از ته دل بخندی

وقتی هر چیزی رابه خودت نگیری ؛

وقتی سپاسگزار انچه که هست باشی ؛

وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی

ان زمان است که واقعا زندگی می کنی…

بازی زندگی، بازی بومرنگ‌هاست؛

اندیشه‌ها، کردارها و سخنان ما دیر یا زود بادقت شگفت‌آوری به سوی ما باز میگردند.

زمانی که آدمی بتواند بی هیچ دلهره اي آرزو کند، هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد .

الهی که به آرزوهای قشنگتون برسید

روزتون آروم

اثر انگشت ما از قلبهایی که…لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمیشود…  
وااای

ارغوان تو هم متوجه شدی سایت خراب شده بود😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام من الان اومدم 🥱🥱🥱🥱

چرا ترکیدین 

چ غلطی کردین نبودم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
سلام شیطونی😉

خسته ام همین الان اومدم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
سلام من الان اومدم 🥱🥱🥱🥱 چرا ترکیدین  چ غلطی کردین نبودم

سلام تا الان خواب بودی🙄

سلام تا الان خواب بودی🙄

ن بابا بیرون بودم 

پاهام درد گرفتن 

تاالان بیرون بودی😲😲

ارع والله 

گفتم که صبح میرم