2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124742 بازدید | 28509 پست
جواب کی سوالی داشتن بپرسن   جوابگو هستم عید میخوام  شروع به  دیدن آموزش کنم ...

بورس یا فارکس؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستش     فک کنم  میدونید   تو تاپیکش   پست گذاشتید فک کن ...

اِه شماهم پستمو دیدین.

هرچند مارو قابل ندونستن دوست بی ادب ونامحترم شمردن ولی اشکال نداره .بچه شده ادا درمیاره

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اِه شماهم پستمو دیدین. هرچند مارو قابل ندونستن دوست بی ادب ونامحترم شمردن ولی اشکال نداره .بچه شده ...

حسودی نکن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
😁😁😁درخونتون گدا داره

قورباغه چندتاپاداره  

اِه شماهم پستمو دیدین. هرچند مارو قابل ندونستن دوست بی ادب ونامحترم شمردن ولی اشکال نداره .بچه شده ...

فک کنم اره 

اون از من عاقل تره

جایی نمیره که بحثی توش باشه

اثر انگشت ما از قلبهایی که…لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمیشود…  
حسودی نکن

من حسودم اشتباه میکنی دوست عزیز  

منو هنوز نشناختی

بی حرمتی کردن.

من نگفتم چیزی شده    خب سوال پرسیدن گفتم هستش    تو تاپیکش   بودید

بعضیا حسودی کردن

ب دوستت بگو برای اینام تاپیک بزن بهار و ساری و شایدم فاطی😑

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤