2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124729 بازدید | 28509 پست
تابه حال نخریدم . از کجا سفارش بدم وقتی تل واینستاندارم😔😔

عع راست میگی 

بهار از گوگل برو اینستا 

اپش رو نریز

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
عع راست میگی  بهار از گوگل برو اینستا  اپش رو نریز

حوصله مخفی کاری ندارم.

خلاف سنگینم شمایین😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابه حال نخریدم . از کجا سفارش بدم وقتی تل واینستاندارم😔😔

بهش بگو نفهم میخوام اینستا و تل داشته باشم 

حالیش کن 

حالیش نشد شمارش رو بده من حالیش کنم

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
حوصله مخفی کاری ندارم. خلاف سنگینم شمایین😂😂😂😂

خاک 

خودت چی پس 

بهار من باشم قهر میکنم باهاش محلش نمیدم تا آدم شه

بهش بگو نفهم میخوام اینستا و گوگل داشته باشم  حالیش کن  حالیش نشد شمارش رو بده من حالیش ...

خدا دستور بده بر زن مسلمان اینستاواجب است میگه نه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
حوصله مخفی کاری ندارم. خلاف سنگینم شمایین😂😂😂😂

بهار برنامه ی بوتیک رو بریز اون چیزهای خوشگلی داره 

نترس اینستا نیس 

تو گوگل پلی بزن بوتیک

خاک  خودت چی پس  بهار من باشم قهر میکنم باهاش محلش نمیدم تا آدم شه

به شدت گیره.

بخدا حوصله اخلاق گندشو ندارم از کاه کوه میسازه.

باید خودشو بیارم توکار تابزاره.

مرد کورد به شدت سخت گیره

بهار برنامه ی بوتیک رو بریز اون چیزهای خوشگلی داره  نترس اینستا نیس  تو گوگل پلی بزن بوت ...

بانی مد دارم قیمت های فضایی میگه.

باشه نصب میکنم

اوووف 

گنجشکو که تودست بگیری زیاد بهش فشارواردکنی یامیمیره یاازدستت فرارمیکنه.

همیشه این جمله رو بهش میگم

به شدت گیره. بخدا حوصله اخلاق گندشو ندارم از کاه کوه میسازه. باید خودشو بیارم توکار تابزاره. مرد ...

خدا صبرت بده   

تو ی جور 

من ی جور 

به مرد کورد نیس 

ما تو فامیل کورد داریم اصلا اینجوری نیستن

شوهر عمه ی آراد کورد هست عمه ی آراد خدا رحمتش کنه کاملا آزاد بود و هر کاری بگی کرده 

گنجشکو که تودست بگیری زیاد بهش فشارواردکنی یامیمیره یاازدستت فرارمیکنه. همیشه این جمله رو بهش میگم

اوووف 

من ازاون تو زندگی عاقل ترم .

زندگیمو بخاطر اینستا یا واتساپ کوفت نمیکنم میگذرم.....

ولی ادم جوونه دلش جوونی میخواد

خسته شدم از این همه سرسنگین وخانم بودن 

واقعا۲۶سال سنیه؟

خدا صبرت بده     تو ی جور  من ی جور  به مرد کورد نیس  ما تو فامیل کورد ...

اره باباراست میگی .

من بابام خودش اخلاقش ازاین بهتره خیلی مشتی وسرزنده ولارجه