2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
من عادت دارم با لباس حموم میکنم هااا🤦🤦🤦🤦

فردا بهت میگم😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😁😁

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم خیلی شکیل بهت میا واسه دوستان تعریف کنم خاطرات رقص رو 🤭🤭🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

ممنون عزیزم اوکی هست این یکی 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
@august1991     ارغوان، این تهدیدم کرد 🙄🙄🙄😐

کوفته 

میخوام طراحی‌ کنم ازت بیشعور 

@august1991     ارغوان، این تهدیدم کرد 🙄🙄🙄😐

میبرمت  زمان آدم  و حوا با برگ😂😂😂 ولی من برگ بلد نیستم بکشم 

گفته باشم🤣🤣🤣

میبرمت  زمان آدم  و حوا با برگ😂😂😂 ولی من برگ بلد نیستم بکشم  گفته باشم🤣🤣🤣

درد بی درمون😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️